Slavia și Sporting continuă drumul spre titlu! Doar câteva runde până la confirmarea matematică

Publicat: 21/04/2021 | 12:08

Campionatele din Cehia și Portugalia mai au câteva etape, dar problema campioanei a fost rezolvată de mult timp. Slavia Praga și Sporting Lisabona sunt neînvinse după 27 de meciuri jucate, ambele bucurându-se de avansuri liniștitoare înaintea ultimei turnante. Începutul lunii mai le va confirma titlurile, Nicolae Stanciu urmând să devină al doilea internațional român care primește o medalie în acest sezon, după Ianis Hagi. Slavia și Sporting se regăsesc între marile favorite ale zilei pe Superbet, unde pot fi urmărite ambele meciuri ale lor cu live stream!

Slavia Praga – Zlin nu va confirma încă titlul câștigat de echipa lui Nicolae Stanciu, dar diferența deja existentă în clasament este aproape imposibil de recuperat de urmăritoare. Jablonec e la 15 puncte în spate, Sparta la 17 cu un meci mai puțin jucat. La finalul zilei vor rămâne 18 puncte în joc, suficiente doar pentru a ține vii calculele matematice. Slavia nu a pierdut niciun meci de campionat până acum, dominând categoric aproape fiecare adversar. 73 goluri marcate, doar 15 primite și posibilitatea depășirii pragului de 90 de puncte – într-un campionat în care maximul posibil este 102. Acestea sunt numerele sezonului pentru formația alb-roșie din Praga, care se pregătește de al treilea titlu consecutiv.

Nicolae Stanciu s-a remarcat și el, marcând de 10 ori și oferind 5 assisturi în Cehia. E la 2 lungimi de golgheterul campionatului și tot la 2 de primul loc în topul pasatorilor decisivi, iar la numărul total de goluri create (gol + assist) e lider, la egalitate cu coechipierii Kuchta și Sima. Mijlocașul României este anunțat și astăzi titular și are ocazia să mărească aceste numere. În tur, Slavia a câștigat cu 6-2 în deplasare, meci în care Stanciu nu a contribuit decisiv la nicio reușită.

Sporting – Belenenses din Portugalia este puțin mai echilibrat din punct de vedere al cotelor. Gazdele rămân favorite certe înaintea acestui duel, însă Superbet oferă 1,43 pentru o victorie! 7 succese consecutive are Sporting cu Belenenses în campionat, în evidență ieșind un uluitor 8-1 de acum doi ani.

Sporting, la fel ca Slavia, nu a pierdut niciun meci din întrecerea internă în sezonul actual. Diferența mai mică față de locul secund se datorează “dragonilor” de la FC Porto, care au doar două înfrângeri și au reușit să rămână aproape.

Campionii pariază în SuperSocial!

Cauți SuperPariuri pe cele mai interesante campionate? Descarcă aplicația Superbet și alătură-te discuțiilor din jurul tuturor evenimentelor pe paginile de Chat corespunzătoare! Poți lua toate informațiile utile despre pariuri speciale sau orice evenimente sportive de la alți pariori, poți vedea toate biletele publicate de ei sau ce joacă ambasadorii Superbet: Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Gică Craioveanu și Florin Răducioiu sunt deja pe SuperSocial! Orice bilet interesant de acolo poate fi și biletul tău în doar câteva secunde, prin simpla apăsare a butonului “adaugă pe bilet”!