Slav și Cazacu și-au încercat norocul la puștoaice! Le-au ademenit cu…

Publicat: 17/02/2020 | 23:52

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase cu doi dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc. Cătălin Cazacu și Victor Slav au ”atentat”, într-un mod atipic, la trei puștoaice. (CITEȘTE ȘI: UNA DINTRE CELEBRELE VLOGGERIȚE DIN ROMÂNIA A “RUPT-O” DEFINITIV CU SOȚUL! “A PLECAT DE ACASĂ!”)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor imagini savuroase cu fostele vedete de la Kanal D, „Vulturii” Victor Slav și Cătălin Cazacu. (NU RATA: ȘANTAJISTUL SUPER-PREZENTATOAREI DE LA TVR A FOST CONDAMNAT)

Din câte se pare, cei doi prezentatori TV nu ezită să facă spectacol și în afara platourilor de televiziune. Așa s-ar fi întâmplat și weekendul trecut, într-un local din Predeal, „Ceaunul de munte”, acolo unde au fost invitați pentru a face atmosferă.

La un moment dat, vedetele au fost surprinse într-o ipostază inedită. Cătălin Cazacu și Victor Slav au pus ochii pe trei tinere care se distrau la o masă mai retrasă. Din câte se pare, cei doi nu au dorit să le abordeze direct pe fete și au recurs la o tactică aparte. Mai exact, Cătălin Cazacu și Victor Slav au pus pe o tavă mai multe shot-uri și s-au dus glonț spre masa tinerelor, unde au fost primiți cu ”brațele deschise”.

Fetele păreau foarte încântate de prezența celor doi, dar, cu toate acestea, după ce au ciocnit un pahar și au stat cuminți la poze, Cazacu și fostul șot al Biancăi Drăgușanu au bătut în retragere. Poate că tinerele n-au fost pe gustul celor doi prezentatori TV, care, mai nou, s-au apucat de organizat petreceri, sub deviza #partycrashers. (CITEȘTE AICI: SCANDAL ÎN FAMILIA UNUI FOST MINISTRU PSD! NORA ACUZĂ CĂ…)

Slav și Cazacu și-au încercat norocul la puștoaice!

Cătălin Cazacu, un tată model!

Carismaticul prezentator Cătălin Cazacu are un băiețel cu care se mândrește ori de câte ori are ocazia. Vedeta îl mai aduce pe Andrei la evenimentele la care participă, pentru a-l obișnui cu lumea din care el face parte. (NU RATA: ANDREEA BĂNICĂ A PRIMIT AVANSURI DE LA UN PRIETEN DE FAMILIE, IAR SOȚUL…)

„Eu sunt fericit ori de câte ori petrecem timpul împreună. Sunt foarte mândru de fiul meu și am încredere în instinctele lui. Andrei a fost cu mine la Gală să vadă dacă i-ar plăcea să facă box. I-a plăcut, dar, după ce a văzut că e un sport dur, nu mai e așa convins că dorește să-l practice. Eu aș vrea să-l văd în ring, dar el își dorește mai mult să fie la volan. Indiferent ce va alege să facă în viață, eu voi fi lângă el, și-i voi oferi tot sprijinul de care va avea nevoie. (…)

Eu pe Andrei nu l-am văzut plângând niciodată, e genul de copil care, dacă se lovește, se enervează, nu plânge. E murdar și zdrelit în genunchi seara, când intră în casă, la fel cum eram și eu la vârsta lui. Are o copilărie pe model vechi, așa cum ar trebui să aibă toți copiii; învață experimentând”,  a povestit Cătălin Cazacu. „Nu este foarte sensibil, nu este cocoloșit, este un bărbat încă de la vârsta asta și mă surprinde în fiecare zi”a  mărturisit prezentatorul TV despre fiul său.

”Vulturii” au făcut ravagii în club

Victor Slav, ”șomer de lux”

Anul 2020 a început nu chiar sub cele mai bune auspicii pentru Victor Slav. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A,  ”Vulturul” a devenit șomer de lux după ce boșii de la Kanal D ar fi luat decizia de a-l ”trage pe dreapta”. Din câte se pare, emisiunile în care era angrenat fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu și-au mai găsit loc în grila de programe în Noul An.

După ce n-a mai primit niciun proiect de emisiune, Victor Slav se pare, totuși, că și-a găsit ceva de făcut pentru a-și asigura un venit serios. Prezentatorul s-a reorientat profesional destul de rapid. Împreună cu „fratele” Cătălin Cazacu, care se află în aceeași situație, Victor Slav a demarat un proiect pentru tinerii însurăței, „Wedding Crashers”. Mai exact, cei doi prezintă nunți, dar nu numai atât. Ei se ocupă și de entertainment, asigurându-se că distracția atinge cote înalte la fiecare eveniment. (VEZI ȘI: ”REGINA” LUI FLORIN SALAM, LA PIAȚĂ ÎN DOROBANȚI CU 100.000 € LA ”PURTĂTOR”)

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. De-a lungul timpului, el a dublat și câteva filme de desene animate: a fost vocea lui Superman, dar și vocea lui Jim Porter din filmul „Tarzan 3D”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)