Situație uluitoare în familia unui fotbalist din Generația de Aur. După șase ani, încă se mai judecă pentru pensie alimentară, iar acum…

Publicat: 04/04/2020 | 00:39

Se iubesc, se iau, jură în fața altarului că ”până când moartea îi va despărți”, dar… Nu e chiar așa! Este și cazul lui Dani Doboș, fiul fostului international, și al Iasminei, doi tineri care s-au căsătorit, au un copil împreună, însă au ajuns să se despartă și, mai mult, să se plimbe prin sălile instanțelor de judecată. Ani de înverșunare și în fața magistraților, cu un rezultat care se lasă așteptat. E vorba de pensia alimentară. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detaliile, în exclusivitate, ale situației uluitoare în care cei doi au ajuns. (CITEȘTE ȘI: AM REDESCOPERIT-O PE EXOTICA VEDETĂ DE LA „BRAVO, AI STIL!”. DUPĂ CE A FOST CONCEDIATĂ PRINTR-UN SMS, JOACĂ ÎN…)

Cu șase ani în urmă, Dani și Iasmina puneau punct relației. Neînțelegerile clasice care conduc, de regulă, la un final în care fiecare o ia pe un alt drum. Doar că nu e doar un punct pus, după câteva rânduri ”ordonate” frumos și corect scrise în viață. Iasmina și Dani au ajuns la judecată! Pensia alimentară. Tânăra i-a reproșat fiului fostului internațional de fotbal, Toni Doboș, că nu-i plătește pensia alimentară. A plătit-o, zic amicii comuni, o singură lună și … (NU RATA: CUM AU “NEGOCIAT” ANDREEA BĂLAN ȘI GEORGE BURCEA PROGRAMUL DE VIZITARE. ACTORUL S-A PLÂNS CĂ…)

Iată că, după ani și ani, cei doi se vor întâlni tot la tribunal. O pensie alimentară nerezolvată și contestată de Iasmina. Cei doi au termen, doar că acesta va fi amânat din cauza epidemiei de coronavirus și, implicit, a stării de urgență.

Episodul din urmă cu șase ani

Fosta noră a celebrului fotbalist Toni Doboș făcea dezvăluiri șocante din timpul căsniciei cu Dani Doboș. „Eram în trei luni însărcinată şi el s-a schimbat brusc. Nu mai ştia ce spunea şi m-a băgat în cameră, m-a dat cu capul de mobilă. M-am simţit foarte rău. A doua zi, el nu şi-a mai adus aminte ce mi-a făcut şi şi-a cerut scuze. Până la urmă am accepat să ne căsătorim. Mama lui i-a tăiat salariul pentru că lucra la baza lor. În timp, frustrările au început să iasă la iveală. El a început să bea si se comporta urât şi îmi vorbea foarte urât. (VEZI AICI: AM AFLAT POVESTEA ROMÂNCELOR ARESTATE ÎN VENEZUELA DUPĂ #CORONAPARTY DE PE IAHT! FLORE & ”BRIGADA” S-AU ”CARANTINAT” LA TULUM, ÎN CASA UNUI TRAFICANT COLUMBIAN, APOI…)

Cu toate că era bolnav, el consuma alcool. El se juca până dimineaţa jocuri video şi părinţii mei ne dădeau bani. Eu născusem şi el se juca. Copilul plângea şi el nici nu se uita la el ce face acolo în pătuţ. Nu mă ajuta deloc cu absolut nimic şi de aici au început certurile mele. De ziua mea a băut şi s-a jucat toată ziua şi a făcut foarte urât. Eu făceam ceva de mâncare copilului cu el în braţe pentru că fostul soţ nu mă ajuta. Eu l-am rugat să ducă gunoiul şi el s-a enervat şi mi-a spus că nu mai suportă, atunci a ridicat mâna la mine şi m-a îmbrâncit. Atunci, l-am rugat să plece şi, după ce a plecat, o lună nu m-a sunat deloc.

M-am hotărât să divorţăm şi el a spus că vrea. Mă durea foarte tare şi am slăbit 40 de kilograme în trei luni după naştere. El a sunat-o pe mama lui să o întrebe ce pensie să îi dea lui Aris şi ea a spus 95 de lei. La o lună după ce ne-am despărţit fostul soţ avea o altă relaţie. Mai târziu, l-am  găsit şi eu pe Alexandru, căruia fiul meu îi spune acum tata. Când a văzut asta, Dani a început să mă caute din nou”, dezvăluia la acea vreme Iasmina, la „Agentul Vip”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)