Situație șoantă! Doi migranți au fost călcați de un tractor. Bărbații au adormit într-un lan cu rapiță

Publicat: 08/05/2021 | 23:20

O situație tragică a avut loc în Timiș. Doi migranți au fost călcați de un tractor, între localitățile Şemlacu Mare şi Gătaia. Se pare că bărbații au adormit într-un lan cu rapiță, iar conducătorul utilajului nu i-a observat la timp.

La fața locului au fost chemate autoritățile, dar și echipaje medicale. O ambulanță i-a preluat pe cei doi și i-a transportat la spital.  Una dintre victime, cu răni la picioare, a fost operată de urgență. Bărbatul este acum în stare gravă, la secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

Potrivit autorităților cele două persoane nu aveau documente de identitate asupra lor. Bărbaţii sunt de origine afro-asiatică. (CITEȘTE ȘI: TREI MIGRANȚI, DESCOPERIȚI ÎNTR-UN LAN DE PORUMB DIN CONSTANȚA)

„În data de 06.05.2021, în jurul orei 17:45, în urma unui apel la numarul unic 112, un echipaj al poliției de frontiera din cadrul SPF Moravița s-a deplasat pe DJ 588, care face legătura între localitățile Şemlacu Mare şi Gătaia, unde au identificat doi cetățeni străini. Polițiștii de frontieră ajunşi la faţa locului au constatat că cele două persoane erau fără documente de identitate asupra lor şi necesitau îngrijiri medicale, deoarece prezentau leziuni la nivelul membrelor inferioare.

Imediat, la faţa locului s-a solicitat prezenţa unei ambulanţe în vederea acordării asistenţei medicale primare, ulterior cele două persoane de sex masculin fiind transportate pentru investigații medicale de specialitate la spital. Având în vedere faptul că bărbaţii de origine afro-asiatică au fost depistaţi în marginea drumului DJ 588, care face legătura între Şemlacu Mare şi Gătaia, au fost anunţate şi organele de poliţie din cadrul Poliţie orașului Gătaia. În primele declaraţiile ale celor doi bărbaţi care vorbeau o engleză greoaie, aceştia au spus că au adormit într-un lan de rapiţă şi au fost acroşaţi de un utilaj agricol.”, se arată în comunicatul autorităților.

 

Sursa foto: DSU