Situație neobișnuită la Bârlad. Un bărbat s-a ales cu două mandate de arestare, în 48 de ore

Publicat: 07/01/2021 | 22:15

Florin Ion M, un bărbat de 44 de ani din Bârlad, a reușit să primească două mandate de arestare în doar 48 de ore. Dacă prima dată a încălcat controlul judiciar, a doua oară s-a dus la furat.

Bărbatul și-a terorizat și bătut mama, de 69 de ani, fapt pentru care a fost sub control judiciar, pe care l-a încâlcat imediat. După ce a contestat mandatul de arestare din 4 ianuarie, pe 5 ianuarie a fost reținut de către polițiștii Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Bârlad, pentru furt calificat. Pe 6 ianuarie a primit al doilea mandat.

A furat…90 de lei

El este bănuit că ar fi patruns prin efracție în sediul unei farmacii și a furat suma de 90 de lei. „Politistii l-au identificat în cursul aceleiasi zile pe prezumtivul autor si în urma probatoriului administrat, l-au retinut pentru o perioada de 24 de ore.

În cursul zilei de miercuri, 6 ianuarie, acesta a fost prezentat Judecãtoriei Bârlad pentru dispunerea unei mãsuri preventive.”, a precizat Bogdan Gheorghita, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Cercetările sunt continuate de către politiști, în vederea probării întregii activități infractionale a bărbatului, scrie vremea nouă.

Citește și: Imaginea zilei la Bârlad! Vaccinul anti-COVID în salata de boeuf + Jocul caprei cu versuri de coronavirus VIDEO