Situație jenantă! A plătit în plus pentru câteva fotografii drăguțe, însă rezultatul a lăsat-o fără cuvinte

Publicat: 25/04/2021 | 14:02

Toată lume își dorește să posteze pe rețelele de socializare câteva fotografii drăguțe, mai ales dacă sunt făcut într-o vacanță perfectă. Același lucru și l-a dorit și o tânără care chiar a dat câțiva bani în plus pentru fotografia perfectă.

Aceasta a împărtășit cu internauții pățania sa. Se pare că tânăra a fost într-o vacanță de vis în Mexic. Aici a mers la un parc de aventură și s-a dat cu tiroliana. Cum momentul era unul special, tânăra a vrut să îl imortalizeze neapărat. Așa că a plătit unul din angajații parcului să îi facă niște fotografii profesioniste, însă rezultatul a lăsat-o mască. (CITEȘTE ȘI: „FANTOMA” CARE A SPERIAT INTERNETUL ÎNTR-UN CLIP DEVENIT VIRAL PE TIKTOK. CE AU VĂZUT OAMENII ÎN SPATELE UNEI TINERE)

Femeia s-a bucurat de momentul inedit pe care l-a trăit și a fost sigură că fotografiile au ieșit excepțional, însă rezultatul a surprins-o. Aceasta a postat pe rețelele de socializare câteva din fotografiile făcute, iar internauții s-au amuzat copios.

În loc de poza perfectă pentru Instagram, tânăra a primit câteva fotografii destul de jenate. Aceasta apare într-o poziție bizară și stânjenitoare alături de instructor.

„Gândindu-mă la atunci când am mers cu tiroliana în Mexic și am plătit pentru poze drăguțe cu mine. Iată rezultatul.”, a scris femeia pe rețelele de socializare.

(VEZI ȘI: Descoperire uimitoare într-un salon de înfrumusețare. Ce a găsit o femeie în spatele peretelui spart)