Situație grea pentru Aurel Pădureanu! Unde locuiește bărbatul după decesul Corneliei Catanga

Publicat: 12/04/2021 | 17:40

Aurel Pădureanu trece prin clipe grele după decesul partenerei sale. Bărbatul este răpus de durere, iar pe lângă asta a fost nevoit să se mute din casa în care a locuit alături de artistă.

Aurel Pădureanu și fiul său Alexandru trăiesc o adevărată dramă. Cei doi au pierdut cea mai importantă ființă din viața lor, iar durerea pe care o simt este de nedescris. Ca și cum nu era de ajuns, Aurel Pădureanu și fiul acestuia au fost dați afară din casa din Bragadiru, în care locuiau, până nu de mult, alături de Cornelia Catanga.

În prezent, cei doi au fost nevoiți să se mute întru-un apartament modest din zona Rahova. Potrivit impact.ro, aceștia au fost văzuți deseori în acea zonă, plimbând-se pe străzile din apropierea blocului. (CITEȘTE ȘI: AUREL PĂDUREANU NU-ȘI POATE REVENI DUPĂ PIERDEREA SUFERITĂ. CE FACE ZILNIC LA MORMÂNTUL CORNELIEI CATANGA)

Aurel Pădureanu, îngropat în datorii

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, se află într-o situație critică. Pe lângă suferința pricinuită de decesul partenerei sale, bărbatul este îngropat în datorii și nu are niciun venit. Acesta încearcă să obțin o pensie de urmaș și speră ca în curând să poată cânta din nou. (VEZI ȘI: CÂȚI BANI VA LUA AUREL PĂDUREANU DE LA STAT, ÎN URMA ÎNMORMÂNTĂRII CORNELIEI CATANGA. )

„Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru, în anii comunismului, așa erau vremurile, nu am avut carte de muncă, așa că nu beneficiez de pensie. E îngrozitor ce s-a întâmplat cu artiștii! Sper să dea drumul la evenimente, să pot cânta, să pot câștiga și eu un ban!

Avem datorii mari, la chiria pentru apartamentul în care locuiam cu toții. În pandemie, când niciunul dintre noi, eu, soția și fiul nostru pianist, Alex, nu am mai avut concerte, am rămas în urmă cu plățile. Mai ne peticeam din drepturile de autor ale Corneliei și din pensia ei de invaliditate, de 2.000 de lei. Acum, însă, trebuie să ieșim din această situație financiară grea”, a declarat Aurel Pădureanu.

 

Sursa foto: Facebook