Situație critică la Serviciul Județean de Ambulanță Bacău. Angajații fac apel la mila băcăuanilor pentru a le dona bani pentru achiziționarea de materiale dezinfectante, mănuși și măști

Publicat: 23/03/2020 | 11:51

Situație critică la Serviciul Județean de Ambulanță Bacău, în plină epidemie de coronavirus. Angajații fac apel la mila băcăuanilor pentru a le dona bani pentru achiziționarea de materiale dezinfectante, mănuși și măști.

”APEL UMANITAR !
Mă adresez dumneavoastră, celor care știți că toată viața am depus toate eforturile pentru pacient. Întotdeauna, fără diferență, am răscolit toate posibilitățile, am rugat la toate porțile, pentru a ajuta pe cel de lângă mine, fără să aștept recompense, fără să pretind altceva ,decât un loc în inima dumneavoastră. Acum a venit vremea sa vă cer ajutorul, cu rugămintea de a răspunde apelului meu cu inima, așa cum am făcut-o eu.
VĂ ROG ,SĂ NE AJUTAȚI, CU DONAȚII CÂT DE MICI, PENTRU PROCURAREA DE SOLUȚII DEZINFECTANTE. Ele fac diferența între viață și moarte, iar noi, acum, în aceste momente, nu mai avem, decât în cantități foarte mici. Toată lumea donează spitalelor, uitând că noi intrăm primii în contact cu pacientul infectat. Avem nevoie de echipamente și dezinfectante.
AVEM NEVOIE DE DUMNEAVOASTRĂ!
AJUTAȚI-NE Să Vă PUTEM AJUTA !”, a transmis Doinița Tănase – Serviciul Județean pentru Ambulanță Bacău.

La rândul ei, șefa Servicului de Ambulanță Bacău, dr. Aura Crețu, explică nevoia de fonduri: „Noi ne-am aprovizionat cu ceea ce ne trebuie pentru următoarele două săptămâni, dar avem nevoie de materiale și pentru protecția colegilor și a pacieților. Le punem măști și mănuși nu doar personalului, ci și pacienților și eventualilor aparținători. Suntem înn contact direct cu ei. Mai mult, toate produsele s-au scumpit. Nimeni nu s-a sfiit să crească artificial prețurile profitând de nevoia care există în aceste timpuri”.

ASOCIATIA PENTRU AMBULANTA BACAU
Cont: RO31BRDE040SV75693980400 – Doinita Tanase, angajat SAJ Bacau