Situație controversată la Puterea Dragostei. Andra Volos a rămas însărcinată, după despărțirea de Bogdan Mocanu?

Publicat: 21/06/2020 | 14:42

Andra Volos și Bogdan Mocanu au avut, de la început și până la final, o relație extrem de controversată. Cei doi s–au despărțit cu scandal, însă acum un alt lucru a atras atenția fanilor acestora. 

Andra Volos și Bogdan Mocanu s-au iubit cu mare patos, dar s-au despărțit cu mare scandal! Cei doi și-au spus adio cu puțin timp în urmă, iar acum, fosta concurentă de la Puterea Dragostei i-a mai „lovit” pe fani cu o controversă. Pe contul său de Instagram, Andra a postat o fotografie cu ea și cățelul ei, alături de descrierea „Sexy mommy”, ceea ce imediat i-a dus pe internauți la gândul că este însărcinată.

NU RATA – ANDRA VOLOS ȘI BOGDAN MOCANU DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, PLANURI DE VIITOR: ”TU O SĂ FII MODELUL”

Cu toate acestea, concurenta de la Puterea Dragostei se referea, așa cum doar puțini dintre internauți și-au dat seama, la cățelul ei.

Andra Volos și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au împăcat

După ce și-au spus adio, iar vestea despărțirii lor a căzut ca un fulger pentru fanii emisiunii în cadrul căreia s-au cunoscut, Andra și Bogdan Mocanu formează din nou un cuplu. După ce s-au atacat prin intermediul mai multor mesaje transmise prin vlogguri sau prin intermediul prietenilor, Andra și Bogdan Mocanu s-au revăzut, pentru a sta de vorbă.

Mai mult, Andra a stat de vorbă și cu Bia, cea care a avut grijă să-i fie pansament iubitului său, în această perioadă grea.

„Eu m-am întâlnit cu ea. Am lămurit niște discuții și cam atât. Totul este ok, nu am nimic cu ea, ea nu are nimic cu mine. Eu am promis cănu voi vorbi foarte mult despre subiectul ăsta fiindcă vreau să se termine tot”, a declarat Bia, despre întâlnirea cu Andra Volos, potrivit wowbiz.ro.

CITEȘTE ȘI – ANDRA VOLOȘ ȘI BOGDAN MOCANU DE LA PUTEREA DRAGOSTEI S-AU ÎMPĂCAT! CE GEST A FĂCUT CONCURENTUL PENTRU IUBITA LUI

Acum două-trei zile m-am văzut cu Bia doar ca să vorbim și să-mi arate ea mai multe chestii. Am întrebat ce s-a întâmplat cu poliția. Nu mai sunt supărată pe el și nici pe Bia. Nu mai vreau să vorbesc despre subiectul ăsta” a mai completat aceasta.