Situația dramatică în Italia! Oamenii cărora li s-au închis afacerile nu mai au bani de mâncare: „

Publicat: 27/03/2020 | 22:30

Pandemia de coronavirus din Italia a dus la închiderea multor afaceri și la disperarea oamenilor care nu mai au nicio modalitate de a-și câștiga pâinea. În orașul Bari, trei locuitori au mers în fața unei bănci și au cerut un împrumut de numai 50 de euro, pentru că nu mai au ce să mănânce. 

Potrivit informațiilor oferite de Iene.Mediaset.it, trei locuitori au mers în fața unei bănci din orașul Bari și au implorat să primească o anumită sumă de bani, extrem de mică, pentru că nu mai au ce să mănânce. În această perioadă, Italia este puternic lovită de epidemia de coronavirus și implicit și economia țării.

Cei trei locuitori ai orașului Bari s-au ales cu afacerea închisă după izbucnirea epidemiei de Covid-19 și au mers la sucursală pentru a obține un împrumut de 50 de euro, spunând că nu mai au nimic în bucătărie, nu mai au ce să pună pe masă, iar bătrânii nu și-au mai luat medicamentele de o lună de zile.

MEDICII de la Spitalul Județean Suceava, amenințați cu sancțiuni dacă nu respectă secretele profesionale

”Nu mai avem bani! Veniți acasă la noi! Nu mai avem bani! Noi unde **** trăim? Familia noastră nu mai are acasă nimic! Vă rog să veniți să vedeți. Statul a zis că e pentru toți! Aștept aici până la 5.00. Să vedem! Eu vreau doar 50 de euro! Vreau să mănânc! Nu mai avem nimic acasă, vă rog să veniți să vedeți, în bucătăria mea nu mai avem nici măcar făină, mama nu a luat medicamentele de o lună, vrem doar 50 de euro, vrem doar să mâncăm” au spus oamenii, răpuși de disperare.

Italia, cea mai afectată de pandemia de coronavirus

Italia este, pe zi ce trece, tot mai afectată de pandemia de coronavirus. Numai astăzi au fost înregistrate nu mai puțin de 969 de decese, iar numărul total al persoanelor care și-au pierdut viața în urma infectării cu Covid-19 a ajuns la 9.134. 

Potrivit informațiilor oferite de ilsole24ore.com, azi s-au înregistrat în Italia 969 de decese din cauza coronavirusului, iar numărul total de morți a ajuns la 9,134, Italia devenind țara cea mai afectată de pandemie. Mai mult, numărul celor infectați a ajuns la 86.469.