Situația disperată în care se află tatăl Monicăi Gabor. Grav bolnav, a fost executat silit din cauza unei datorii colosale

Publicat: 02/06/2020 | 10:08

Fiicele lui duc o viață de lux în America și Dubai, însă Emil Gabor se află într-o situație disperată! Grav bolnav, bărbatul a fost executat silit de o IFN, din cauza unei datorii de 9.000 de euro pe care nu a putut să o achite. 

Tatăl Monică Gabor se află într-o situație fără precedent. Emil Gabor a fost executat silit de către o IFN, din cauza unei datorii de nici mai mult, nici mai puțin de 9.000 de euro, scrie wowbiz.ro.

NU RATA – S-A CĂSĂTORIT CU MR. PINK, DAR… MOTIVUL PENTRU CARE MONICA GABOR NU POATE VENI ÎN ROMÂNIA. TATĂL VEDETEI A RUPT TĂCEREA

Totul s-a petrecut acum 2 ani. “Încuviinţează executarea silită, la cererea creditorului S.C. RALFI IFN SA a obligaţiilor cuprinse în titlul executoriu reprezentat de CONTRACTUL DE CREDIT PENTRU NEVOI PERSONALE împotriva debitorului GABOR EMIL, executare începută pentru suma de 40195,44 lei reprezentând credit restant, dobânzi aferente acestuia, comisioane și penalități de întârziere calculate până la data scadentei anticipate. Fără cale de atac”, a fost verdictul judecătorilor, din 24 iulie 2018.

Emil Gabor este grav bolnav

Emil Gabor nu este urmărit de ghinioane doar din punct de vedere financiar. Tatăl Monicăi și al Ramonei Gabor s-a confruntat, în urmă cu nici un an, cu probleme grave de sănătate și a avut nevoie de internare de urgență la spital.

CITEȘTE ȘI – MONICA GABOR A FOST BĂGATĂ ÎN FALIMENT DE CĂTRE IRINEL COLUMBEANU! CE MAI AU DE ÎMPĂRȚIT CEI DOI

„Am fost internat la Boli Interne şi mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine şi de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Şi, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme. Acum sunt mai bine că… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur. A venit Alina (fata cea mare, sora Monicăi şi a Ramonei Gabor -n.r.,) pe la mine, ea e în Săuceşti, a fost şi sora mea pe la mine. Că eu n-am putut pleca de acasă chiar nicăieri pentru că am avut necazuri. Nu puteam să stau în picioare, nu aveam putere. Am fost internat, în decembrie, 2 săptămâni… adică 15 zile. Mi-au dat vreo 9 diagnostice. Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina”, a declarat Emil Gabor pentru Ciao, la momentul respectiv.