Sișu îl desființează pe Abi Talent: „Îți iei mare capac! Abi, ești un…” Cum l-a umilit colegul lui Puya de la La Familia pe rivalul lui Alex Velea

Publicat: 22/01/2020 | 09:38

Scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea i-a atras atenția și lui Sișu Tudor. Colegul lui Puya de la La Familia a intervenit și l-a făcut praf pe Abi Talent. Sișu a mărturisit că, cel mai probabil, Abi va ajunge în închisoare peste 20 de ani.

Abi Talent a fost pur și simplu desființat de Sișu Tudor, care a simțit nevoia să intervină în scandalul momentului pe care tânărul din noua generație îl poartă, de puțin timp, cu Alex Velea. Colegul lui Puya de la La Familia a mărturisit într-un live pe care l-a făcut pe pagina sa de Facebook faptul că Abi a lansat doar 3 melodii pentru copii și că notorietatea pe care a căpătat-o se datorează unui singur motiv: „mizeriile” pe care Abi le-a făcut pe internet, fără ca măcar să-i pese de consecințe.

Mai mult, Sișu Tudor a povestit că atitudinea lui Abi nu este deloc una corectă față de artiștii mai mari din muzica românească și că, la un moment dat, undeva peste 20 de ani, Abi va ajunge în închisoare.

”…Un copil prea mult băgat în seamă…Asta e! Copiii trebuie să fie cu ale lor, oamenii mari cu ale lor, femeile cu ale lor, bărbații cu ale lor… inginerii cu ale lor… toată lumea! Pe ăla l-a băgat lumea în seamă și caracterul lui e de… nimic… Tu l-ai văzut pe el cum vorbea la televizor: ”ce am făcut eu, domne’”. Păi ce c…t ai făcut, mă, că ești viral pe Internet, ești nebun la cap, ai făcut niște gunoaie d-astea! Ce-ai făcut, că n-ai făcut nimic, să moară … dacă ai făcut ceva! Ai făcut 3 melodii pentru copii!

Da mă, de Abi vorbesc! E la fel ca și cum ai fi făcut ”Feriți-vă de măgăruș”, ”Tip-Top Minitop”. Toți copiii se uitau la ele, ar fi fost virale în vremea asta. Dar erau de copii, mânca-ți-aș gura ta! Păi eu concurez cu ”Tip-Top Minitop” sau cu ”Feriți-vă de măgăruș”, sau mai știu eu ce altă emisiune de copii?

Măi fratele meu, în orice an, dacă apari și dai din gură ca prostul și țipi la unii mai mari ca tine, îți iei un mare capac! Cine o să fie Abi peste 20 de ani? Eu sper să fie cineva, dar tare mi-e că o să fie la Camera 24, pe secția 6!!!”, a spus Sișu Tudor, într-un live pe pagina lui de Instagram”