Șiretlic mare în lumea bună: „Patronul Uber” a fugit cu nevasta bossului LOFT!

Publicat: 26/04/2021 | 23:24

În lumea bună a Capitalei a început o telenovelă reală, poate una dintre cele mai încurcate din ultimii ani. Un om de afaceri cunoscut, supranumit „Împăratul de la LOFT”, un caracter ales, a rămas cu ochii în soare după ce soția lui a fugit în brațele altui bărbat, care se prezintă în cafenelele selecte ca fiind patronul Uber. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile unei povești desprinse parcă dintr-un film de Oscar.

„Împăratul de la LOFT” și soția lui locuiau la Central Park, un ansamblu rezidențial aflat în Sectorul 2 al Capitalei, în imediata apropiere a Șoselei Ștefan Cel Mare. Ansamblu unde locuiește numai lume bună: foști premieri, oameni de afaceri cunoscuți, patroni de presă celebri, doctori iscusiți și nu numai. De ceva timp, lucrurile s-au complicat și soția l-a cunoscut pe tânărul care se prezintă patronul Uber. Acesta se prezintă așa deoarece, neavând mașină, mergea doar cu Uber-ul. Și explica astfel că nu are cum să aibă mașină  pentru că, fiind patron la această companie, merge, cum ar veni, obligat forțat. În acționariatul Uber nu i-am găsit numele, o fi fost doar schema de a explica lipsa mașinii personale. În trecut, patronul Uber a mai avut o relație cu tânăra R.L., ai cărei părinți s-au plâns tare de el și s-au bucurat enorm la despărțire.

Soția Împăratului ar fi rămas gravidă cu „Patronul Uber”

Revenind la povestea noastră, soția Împăratului i-a comunicat soțului decizia de despărțire și, pentru copil, au stabilit ca ea să se mute pe aceeași scară de bloc. Ceea ce s-a și întâmplat. Dar cine s-a mai mutat pe aceeași scară de bloc, într-un alt apartament? Nimeni altul decât „Patronul Uber”, care se pare că este foarte îndrăgostit de soția părăsitoare și probabil… posibilitățile sale. (VEZI ȘI: O ALTĂ TELENOVELĂ DE ZILE MARI ÎN LUMEA BUNĂ)

Între timp, ca să fie treaba treabă și, de ce nu, rotundă, potrivit surselor CANCAN.RO, soția Împăratului a rămas gravidă cu „Patronul Uber”. Informația că soția „Împăratului de la LOFT” este însărcinată cu alt bărbat a fost promovată rapid în cercurile mondene, mulți nefiind surprinși să audă de telenovelă.

Nevasta bossului LOFT ar urma să îl facă tătic pe „Patronul Uber”

„Împărăteasa”… niciuna n-a fost serioasă!

Studiind istoric situația în ansamblul său și deschizând dosarele mondene cum trebuie, putem remarca o oarecare repetiție, un oarecare ghinion repetitiv în viața „Împăratului de la LOFT”. În urmă cu zece ani, poate, el era căsătorit cu „Faianță” – așa cum era cunoscută doamna în oraș, dar cel mai bine cunoscută ca „Împărăteasa” (de la porecla soțului, oarecum evident).

Acea „Împărăteasă” a fost mai tot timpul dornică de noi aventuri, o femeie superbă și extrem de atrăgătoare. O definiție a MILF-ului. Toate ca toate până când, la un moment dat, căsătorită fiind ea l-a cunoscut pe Paul, zis Paul Red Bull. Zis așa deoarece lucra la firma Împăratului, conducea o superbă Dacia papuc cu aer condiționat, cu care livra excepțional, ca nimeni altul, doze de Red Bull. Să vă țineți tare, să vedeți poveste. (NU RATA: MEGA-TELENOVELĂ ÎN LUMEA BUNĂ. A COMBINAT-O PE SOŢIA UNUI CUNOSCUT MILIONAR, IAR ÎNŞELATUL A AFLAT TOTUL)

„Împărăteasa”, fire extrem de sociabilă, a „anturat-o” pe ex-soția unui fost acționar al clubului Dinamo, căreia i se spunea „Butelia”. Porecla i se trăgea de la afacerea de bază a soțului și poate un pic și de la conformația trupească foarte plăcută. La momentul respectiv, erau cele mai bune prietene. Zilnic se vedeau, șampanie fină ele beau, dar, din nefericire, se pare că mai beau ceva împreună: Red Bull. Incredibil, dar adevărat, perspicacea „Împărăteasă” a mirosit ceva bizar, a desfășurat o anchetă la firul ierbii și a descoperit că și prietena ei cea mai bună, „Butelia”,  bea Red Bull din aceeași doză cu ea.

A urmat o ceartă teribilă între cele două femei, în urma căreia nevasta „Împăratului de la LOFT” l-a aruncat la gunoi pe „Red Bull”. Și așa s-a aflat totul și a urmat inevitabilul divorț.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.