Sinucidere șocantă în Italia! Un român de 27 de ani s-a spânzurat, după ce a rămas fără loc de muncă. A lăsat familiei un bilet cutremurător de adio

Publicat: 01/06/2020 | 14:14

Un român de 27 de ani și-a pus capăt zilelor în Italia, după ce a rămas fără loc de muncă din cauza măsurilor adoptate de angajator în contextul pandemiei de coronavirus. Acesta se numea Leonard și a lăsat un bilet de adio cutremurător pentru familia sa.

Leonard avea numai 27 de ani și era stabilit în Italia de ceva timp, acolo unde încerca să-și câștige traiul. Locuia de câțiva ani în Silvi Marina, regiunea Abruzzo, acolo unde lucra ca ospătar într-un hotel. Din cauza pandemiei de coronavirus, Leonard a aflat că patronul hotelului a mai redus din personal, iar el a rămas fără loc de muncă.

NU RATA – DRAMĂ ROMÂNEASCĂ ÎN ITALIA, DUPĂ CE O FEMEIE ÎNSĂRCINATĂ A MURIT PE PATUL DE SPITAL. O AȘTEPTAU PATRU COPII ACASĂ

Apropiații tânărului cred că acesta a fost motiv pentru care s-a sinucis și, în plus, în urmă cu doar câteva luni, Leonard s-a despărțit și de iubita lui și, cel mai probabil, și acesta ar fi fost un motiv în plus de depresie și tristețe pentru românul de numai 27 de ani.

Tatăl l-a găsit spânzurat în scara blocului

În momentul în care a venit de la serviciu, tatăl lui Leonard, care își câștiga traiul din muncă de pe o zi pe alta a avut parte de un șoc. Bărbatul și-a găsit fiul spânzurat în scara blocului și a chemat de urgență o ambulanță, însă medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva pe tânărul român, scrie Il Gazzettino.

Mai mult, Leonard a lăsat un bilet de adio cutremurător pentru familia sa. Chiar dacă nu și-a explicat gestul, tânărul le-a cerut apropiaților săi să-l ierte pentru ceea ce a făcut.

CITEȘTE ȘI – MĂSURILE EXTREME LUATE DE PROSTITUATELE ROMÂNCE DIN ITALIA, ÎN PLINĂ PANDEMIE DE COVID-19. CUM PROCEDEAZĂ CU CLIENȚII: „ESTE VIITORUL NOSTRU ÎN JOC”

„Iertați-mă” a scris Leonard pe un bilet pe care l-a pus pe masa din bucătărie, apoi s-a spânzurat. Acesta a fost înmormântat sâmbătă, în Silvi Marina, regiunea Abruzzo.