Sinucidere șocantă în Iași. Un tânăr student a fost găsit spânzurat în pădurea Voinești

Publicat: 11/04/2021 | 12:58

Un tânăr de numai 22 de ani și-a pus capăt zilelor într-un mod macabru. Studentul s-a sinucis prin spânzurare, în pădurea Voinești din Iași.

Iulian Nechifor avea numai 22 de ani și o viață întreagă înainte. Tânărul era student în anul 3 la o facultate din Iași și nimeni nu se aștepta ca el să facă un gest necugetat și să renunțe la propria viață.

Joi, tânărul Iulian de numai 22 de ani a plecat de acasă fără urmă și nu s-a mai întors. Disperată, familia lui a cerut ajutorul oamenilor legii, care au început imediat să-l caute  în jurul comunei Voinești, unde locuia. Din păcate, după 3 zile de căutări, Iulian Nechifor, care era student la Contabilitate și Informatică de Gestiune, a fost găsit spânzurat în pădurea Voinești, informează ziaruldeiasi.ro.

Apropiații acestuia nu-și explică gestul lui și au transmis o mulțime de mesaje dureroase în mediul online, după ce au aflat de tragedie.

„Nu pot exprima în cuvinte șocul pe care l-am avut la aflarea veștii. Am sperat până în ultima clipă că te vor găsi. Mi-ai fost sprijin, un bun sfătuitor, un om ce a știut să mă asculte fără să îi cer, un om care m-a încurajat şi susținut mereu, omul pe care m-am bazat indiferent de situație, omul pe care l-am iubit toți.Drum lin leule” a fost mesajul transmis de Claudia, prietena tânărului, pe Facebook. În urma celor întâmplate, oamenii legii au demarat o anchetă.

O copilă de 12 ani s-a spânzurat, iar trupul a fost găsit de fratele ei

Tragedie într-o familie din comuna Cisnădie. O fetiță de numai 12 ani s-a spânzurat. Trupul copilei a fost găsit de fratele mai mic, în vârstă de 9 ani, care și-a anunțat imediat părinții.

Fetița s-a spânzurat joi seara, în apartamentul în care locuia în oraşul Cisnădie. Aceasta a fost găsită inconştientă de fratele ei, în vârstă de 9 ani. Imediat după ce și-a văzut sora, cel mic și-a sunat tatăl și l-a anunțat despre cele întâmplate. Bărbatul a alertat autoritățile.
Sursă foto: ziaruldeiasi.ro