Sinucidere în Capitală. Un bătrân s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc

Publicat: 22/04/2021 | 10:33

Un bărbat în vârstă de 70 de ani și-a pus capăt zilelor în cursul zilei de joi. Acesta s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Capitală, situat în sectorul 4.

Potrivit unui comunicat emis de poliție, pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu nr. 15, sector 4, un bărbat s-a aruncat de la etajul 8 al unui imobil. În zonă s-au prezentat lucrători din cadrul S.M.U.R.D. care au constatat și declarat decesul.

De asemenea, la fața locului au fost solicitați lucrători din cadrul I.N.M.L. pentru ridicarea cadavrului, cazul fiind preluat de către lucrători din cadrul Secției 16 Poliție, pentru continuarea cercetărilor.

Sinucidere în Capitală. Actorul Ciprian Nemeșiu a murit, după ce s-a aruncat de la etaj

O tragedie similară a avut loc în Capitală și în luna martie. La momentul respectiv, Ciprian Nemeșiu (39 de ani), unul dintre cei mai talentanți actori din noua generație, a murit, după ce s-ar fi aruncat de la etaj.

Anunțul a fost făcut de colegii săi din trupa de improvizație “Freeze”.

Ai grijă te tine, Ciprian, acolo unde ai plecat! Am râs mult împreună, acum plângem fără tine. Pentru noi rămâi cel mai frumos spectacol. Îți mulțumim pentru tot și te iubim!”, este mesajul trist pe care colegii de trupă ai lui Ciprian Nemeșiu l-au publicat pe pagina de Facebook.

Totodată, Ciprian Nemeșiu a fost și trainer de improvizație în cadrul școlii de actorie Dream & Act. Acesta a murit luni, 8 martie. Din primele informații, actorul s-a sinucis, aruncându-se de la etajul unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, unde, de altfel, și locuia.