Singura femeie care a pozat însărcinată în Playboy este româncă: „Sarcina o făcea şi mai frumoasă”

Publicat: 27/02/2020 | 20:34

Sigura femeie care a pozat în Playboy atunci când era însărcinată a fost o românăc. Este vorba de Andreea Spătaru, care s-a bucurat de două apariții în celebra revistă pentru bărbați.

Au trecut 11 ani de când vedeta s-a lăsat fotografiată, iar acum a decis să stea departe de lumina reflectoarelor, să se ocupe de soțul și  cei doi copii pe care îi are. Odată ce s-a măritat cu Sorin și s-a mutat în America, viața Andreei Spătaru a luat o turnură frumoasă. A rărit aparițiile publice, dar nu a renunțat la pictorialele nud. (CITEȘTE ȘI: BOMBA SEXY ANDREEA SPĂTARU, MAMĂ CU NORMĂ ÎNTREAGĂ)

Andreea Spătaru a fost cunoscută ca prima asistentă a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, iar în anii 2000 era una dintre cele mai sexy femei din showbizul românesc, făcea senzație în pictoriale incendiare și mai toată lumea o asocia cu revistele pentru bărbați.

În anul 2009 Blonda a intrat în istorie ca fiind sigura femeie ce a pozat pentru revista Playboy însărcinată. În momentul în care s-a realizat pictorialul Andreea era gravidă în luna a șaptea, iar acea ediție a reviste a avut un succes fantastic.

Dan Silviu Boerescu, numele de care se leagă istoria revistei Playboy România, a povestit acum  ceva timp cum au decurs negocierile cu americanii pentru apariția pictorialului inedit.  „Andreea Spătaru a pozat ultima oară în primăvara lui 2009, gravidă în luna a şaptea. Iniţial, şefii mei din America s-au opus ideii dar, când au văzut fotografiile realizate, mi-au dat acceptul de publicare, convingându-se că nu era nimic vulgar în ele. Andreea radia de frumuseţe, iar sarcina o făcea şi mai frumoasă”, a declarat Dan Silviu Boerescu pentru click.ro.