Pamela de România, la un pas de depresie din cauza coronavirusului. „Mă și vedeam în izoletă…”

Publicat: 02/04/2020 | 19:27

Pandemia de coronavirus a adus-o în pragul depresiei pe una dintre cele mai sexy blonde din showbiz-ul românesc. După ce a luat în râs toată situația, Simona Trașcă se teme că roata o să se întoarcă și o să fie ”lovită” de virusul ucigaș. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, declarațiile ei uluitoare. (CITEȘTE ȘI: FOSTUL SOȚ AL ANDREEI BĂLAN, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE CONSUMUL DE DROGURI. “MI-AM REZOLVAT DOSARUL” + “AM UN «DEAL» MARE DE…”)

Criza provocată de coronavirus a ”lovit-o” în plin și pe Simona Trașcă, alintată Pamela de România. După aproximativ trei săptămâni de izolare, sexoasa blondină se confruntă acum cu o problemă extrem de gravă. Mai exact, vedeta afirmă că se află la un pas de depresie din cauza carantinei.

„Am râs până acum și parcă văd că mă lovește și pe mine”

Pamela de România a vorbit deschis, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România, despre momentele dificile de care are parte în această perioadă. (NU RATA: UNA DINTRE CELE MAI CONTROVERSATE VEDETE TV A FOST FOTOGRAFIATĂ GOALĂ, IAR NOI PUBLICĂM IMAGINILE NECENZURATE!)

”Stau în casă, la izolare. Ce să fac? Îi gătesc mamei mâncare de post ca să mai treacă timpul. Am început să mă uit la știri. Toată viața mea nu m-am uitat la știri cât am făcut-o în perioada asta. Intru în depresie din cauza coronavirusului. Acum parcă îmi e frică și mai tare. Tot am râs până acum și parcă văd că mă lovește și pe mine. Aseară m-au lovit tot felul de gânduri, parcă mă și vedeam în izoletă. Sunt paranoia.

Eu, care până acum n-am băut, de când stau în casă, m-am apucat. Zilele trecute am simțit nevoia să beau ceva, o pălincă. Nu știu ce o să mă fac. Oricum, când se termină toată nebunia asta o să vreau să stau numai afară, o să dorm pe bancă în fața blocului, sub cerul liber”, a declarat Simona Trașcă, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Simona Trașcă a ajuns în pragul depresiei din cauza coronavirusului

Prima vedetă care s-a autoizolat

În urmă cu câteva săptămâni, Simona Trașcă a luat o decizie suprinzătoare din cauza pandemiei de coronavirus. După ce și-a făcut provizii serioase, Simona Trașcă s-a autoizolat la domiciliu. (NU RATA: SIMONA TRAȘCĂ A CÂȘTIGAT “MECIUL IERNII” CU DANSATOAREA DE LA “ROMÂNII AU TALENT”)

”Am fost la supermaket să îmi fac cumpărături, dar rafturile erau goale, așa că am luat la rând mai multe magazine de cartier. Mi-am făcut provizii de orez, ulei și conserve și mă închid în casă. Nu-i de glumit cu coronavirusul. Mi-am luat și mai multe produse de igienă și dezinfectant, așa că am tot ce îmi trebuie. Nu mai ies din casă în următoarea perioadă”, mărturisea Simona Trașcă.

Pamela de România s-a autoizolat din cauza epidemiei de COVID-19

Mega-controversă în brigada fetelor de oraș! 

Brigada fetelor de oraș s-ar fi destrămat, iar totul ar fi pornit de la un tinerel chipeș. Potrivit surselor noastre, la finele lui 2019, Denisa Despa, dansatoarea care l-a înnebunit pe Florin Călinescu la ”Românii au talent”, s-ar fi anturat cu un ”mascul alfa” (în oraș s-a dus vorba că acesta nu-i plătitor, dar, în schimb, ”duce mult și bine”). La scurt timp după escapada dansatoarei, ”sora” ei, Simona Trașcă s-ar fi apropiat și ea de același bărbat. Imediat ce a aflat de ”trădare”, sexoasa dansatoare ar fi tunat și fulgerat și ar fi decis să rupă frăția.

”S-au certat de la un bărbat. Au fost discuții mari între ele. Denisa Despa i-a reproșat Simonei că ea a fost prima care l-a anturat și nu trebuia să se bage. De atunci s-a rupt prietenia. Nu își mai vorbesc, nu se mai întâlnesc și ies în oraș în anturaje diferite”ne-au mai dezvăluit sursele din preajma divelor. (VEZI ȘI: SIMONA TRAȘCĂ S-A LUAT LA BĂTAIE ÎN FAȚA CLUBULUI NUBA DIN MAMAIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)