Simona Trașcă, cu decolteu obraznic la cumpărături în vreme de pandemie: “Te uiți și după Poliție…”

Publicat: 04/04/2020 | 11:11

În vreme de pandemie, Simona Trașcă a ieșit să își facă mai multe cumpărături într-o ținută extrem de sexy. Toate persoanele cu care s-a întâlnit i-au remarcat decolteul obraznic, iar unii dintre bărbați “nu și-au putut dezlipi” ochii de pe “bijuteriile” divei. Cunoscuta blondă a făcut câteva mărturisiri triste despre perioada pe care o traversează întreaga omenire.

Citește și: Am aflat adevăratul motiv al “războiului” dintre blondă și șatenă. Ce au de împărțit, de fapt, Simona Trașcă și dansatoarea de la “Românii au talent”

Simona Trașcă, cu decolteu obraznic la cumpărături: “Te uiți și după Poliție…”

Ieri a fost zi de cumpărături pentru Simona Trașcă. Și, înainte să iasă din casă și-a ales cu atenție hainele… și-a pus o salopetă de blugi, o șapcă asortată și o pereche de pantofi sport. După cum puteți vedea atât în galeria foto a articolului, dar și în poza de mai jos, ea și-a lăsat fermoarul salopetei deschis până sub sâni, astfel că decolteul a fost unul destul de generos. La un moment dat, focoasa blondă și-a dorit să imortalizeze un moment dintr-o nouă zi de epidemie de coronavirus în România… fără mască medicinală și mănuși de protecție, ea a pozat asemenea modelelor internaționale. Fotografia HOT a fost însoțită de un mesaj care a stârnit și reacții pozitive, și reacții negative.

“Te aranjezi puțin și te duci să cumperi pâine și ce mai ai nevoie… pe drum, te oprești să faci o poza foarte repede, așa că nu mai faci 100 de poze ca să ai din ce alege. Ne mulțumim cu orice acum. Și, între timp, te uiți și după Poliție. Ce vremuri! #godhelpus”, a scris fosta asistentă TV în dreptul imaginii de mai jos.

Află și: Simona Trașcă, mai HOT ca niciodată! Cu ce lenjerie intimă și-a surprins iubitul misterios în camera de hotel

Nu rata: Simona Trașcă este pregătită să devină bunică: “După ce m-am rugat la Dumnezeu, vreo 14 ani să fac nişte gemeni…”

“Parcă mergem la furat, nu după cumpărături”, “Deocamdată, e numai un început, stai să vedem unde se va ajunge… By the way you look maxim as always! (n.r.: Apropo, arăți maxim ca întotdeauna!)”, “Ai grijă de tine, că eu te iubesc azi mai mult decât ieri, iar mâine o să te iubesc mai mult decât azi. Mulțumesc” sunt doar trei dintre sutele de comentariile lăsate de fani.