Simona Secrier, declarații sfâșietoare la parastatul lui Mihai Constantinescu. “O zi grea, este iubit și acolo! Cu siguranță, este bine acum”

Publicat: 07/12/2019 | 12:36

Mihai Constantinescu s-a stins din viață după o lungă suferință. La 40 de zile distanță, Simona Secrier a organizat parastasul. Un sobor de trei preoți a organizat o slujbă, după care familia și apropiații s-au dus la Cimitirul Militar Ghencea, unde își doarme somnul de veci regretatul artist.

„O zi grea! Toate zilele au fost grele. Mihai este în lumină, cu siguranţă este bine acum. Este iubit şi acolo, aşa cum a fost iubit şi aici… dovadă sunt prietenii… Toţi prietenii care sunt în spatele meu mi-au fost aproape”, a declarat Simona Secrier la un post de televiziune.

(VEZI ȘI AICI: REGRETUL LUI MIHAI CONSTANTINESCU. FAPTUL CĂ ERA FIUL UNUI OFIȚER DE CARIERĂ I-A SPULBERAT VISUL. “AM SUFERIT FOARTE TARE!” UNDE AR FI DORIT SĂ FIE STUDENT)

Artiștii au lipsit, însă, de la parastas. Simona Secrier a dezvăluit și motivul. “Evident că m-au sunat şi că mi-au transmis mesaje. Astăzi nu, poate este şi vina mea că nu am anunţat, dar fiind o zi friguroasă… N-au venit astăzi pentru că nu i-am anunţat eu„, a mai spus Simona Secrier.

Simona Secrier a mai precizat că va face tot posibilul să-i îndeplinească lui Mihai Constantinescu ultima dorință. „O ţin pentru mine şi pentru sufletul meu. Încerc să o îndeplinesc când va fi momentul. O să spun despre ce este vorba la momentul potrivit„, a încheiat soția regretatului artist.

Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani

Cântăreţul Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani, după ce în luna mai a suferit două stopuri cardio-respiratorii şi a intrat în moarte cerebrală. Considerat una dintre vocile “galeriei de aur“ a muzicii uşoare româneşti, artistul s-a stins din viaţă pe 29 octombrie la Spitalul de Urgenţă Floreasca din București. Decesul artistului a fost declarat în jurul orei 19:00, în urma unui stop cardio-respirator, al treilea suferit în decursul celor aproape şase luni de când era internat la Terapie Intensivă.

(VEZI ȘI AICI: MIHAI CONSTANTINESCU, MĂRTURISIRI DUREROASE: ”SINGURĂTATEA ÎN DOI E SINISTRĂ…”)

Artistul a fost condus pe ultimul drum, către eternitate, iar toți cei care l-au ascultat și îndrăgit au fost alături de familia greu încercată, împărtășind o durere comună. Cântărețul a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea – Militar, iar zeci de oameni au ținut să participe la tristul eveniment.

Mihaela Constantinescu și Simona Secrier – fosta soție și, respectiv, văduva artistului – s-au susținut reciproc, au stat împreună la căpătâiul bărbatului pe care l-au iubit și pe care, cu siguranță, nu-l vor uita niciodată. De altfel, cele două au o relație excelentă și au purtat, tot timpul, un dialog atunci când în discuție a fost sănătatea cântărețului. I-au fost tot timpul alături la bine, dar mai ales la greu.