Simona Pătruleasa, trecut greu de imaginat „Eu în buzunar poate nu mai aveam decât 5 lei.”

Publicat: 23/01/2020 | 20:03

Simona Pătruleasa este acum o femei de succes și a atins majoritatea lucrurilor pe care și le-a propus în viață. Chiar dacă nu îi lipsește nimic, a existat o perioadă în care nu era totul așa roz în viața vedetei.

Simona Pătruleasa a fost mereu o femeie puternică și independentă. A vurut să reușească pe forțele proprii și nu a acceptat ajutor de la prea multă lume. Chiar și în momentele cele mai grele a preferat să se descurce singură și să nu fie o povară pentru cei din jurul ei. (CITEȘTE ȘI: SIMONA PĂTRULEASA, DECLARAȚII CUTREMURĂTOARE DUPĂ CE A PIERDUT SARCINA: „ÎNCEPUSERĂM SĂ O PREGĂTIM PE INGRID, SĂ ÎI VORBIM”. ȘTIRISTA KANAL D A VORBIT DESPRE COȘMARUL CARE I-A MARCAT VIAȚA)

În perioada studenției, Simona făcea eforturi finaciare mari că să poată să se întrețină singură în București și să țină pasul cu viața din capitală. Idiferent de situația grea în care se afla, nu a vrut să își împovăreze părinții cu grijile și nevoile ei.  „Nu voiam să fiu o povară pentru părinții mei”, a declarat vedeta. (VEZI ȘI: SIMONA PĂTRULEASA, TRANSFORMARE ULUITOARE: ”MEREU MI-AM DORIT…”)

Cum  a reușit vedeta să se descurce în perioada studenției

Prezentatoarea „Știrilor” de la Kanal D a avut o studenție destul de grea. Dacă alți colegi ai ei se distrau și trăiau viața fără griji, Simona era foarte responsabilă și își dorea să fie independentă. Originară din Râmnicu Vâlcea, când a venit în București pentru a-și continua studiile, Simona Pătruleasa a încercat să se descurce de una singură, să nu mai depindă de părinții ei, chiar dacă acest lucru nu a fost tocmai ușor.

„Mie foarte rar îmi trimiteau părinții mâncare de acasă. Spre deosebire de alții de vârsta mea, când eu aveam 20 și ceva de ani și eram în București, când mama mă întreba la telefon dacă am nevoie de ceva, întotdeauna spuneam „nu”. Chiar dacă eu în buzunar poate nu mai aveam decât 5 lei. Poate că mi se terminaseră banii, salariul… Niciodată nu spuneam că am nevoie. Pur și simplu nu voiam să fiu o povară. La 20 și ceva de ani nu voiam să mai depind de ei, ci să încerc pe cât posibil să mă descurc singură”, a povestit, pentru Libertatea, Simona Pătruleasa.