Simona Pătruleasa, declarații despre momentele grele de anul acesta: „Am pierdut momentele dragi cu părinții”

Publicat: 22/12/2020 | 16:04

 

Simona Pătruleasa a vorbit despre cum a fost anul acesta pentru ea și familia ei. Restricțiile impuse de autorități au ținut-o departe de cei dragi, dar și de vacanțele cărora le duce dorul. Acum, vedeta este pregătită pentru sărbătorile de iarnă, dar și pentru noul an. 

Prezentatoarea TV mărturisește că nu a fost un an deloc ușor pentru familia ei. Au pierdut momente prețioase cu părinții, dar speră ca lucrurile se vor rezolva.

” A fost un an destul de greu. Nu s-a așteptat nimeni ca 2020 să ne pună la așa grea încercare. Să sperăm că totul va reveni la o normalitate cât mai curând, să ne putem bucura de o viață liniștită și lipsită de această teamă, să îi putem îmbrățișa pe cei dragi nouă. Am trăit lucruri pe care n-aș fi crezut, cu un an în urmă, că o să le trăim.  Am pierdut momentele dragi cu părinții, dar le vom recupera imediat ce va fi posibil. ” , a declarat vedeta pentru Click.ro

Însă, cum tot răul e spre bine, au fost și avantaje. Simona a putut să stea mai mult timp alături de fetița ei, Ingrid. Micuța a urmat cursurile în sitemul online, dar le duce dorul colegilor.

” Ingrid este obișnuită să petrecem mult timp în familie. Își dorea să meargă în parc, să se întâlnească cu prietenii, dar a înțeles rapid că este o perioadă care va trece la un moment dat. Am găsit activități frumoase, pe care le-am făcut în casă și timpul a trecut mai ușor. S-a obișnuit și cu școala online, dar își dorește să se întâlnească cu doamna învățătoare și colegii ei. ” , a mai adăugat Simona.

CITEȘTE ȘI: „ CARMEN GREBENIȘAN, DESPRE IUBITUL EI: ”TOTUL S-A ÎNTÂMPLAT REPEDE!” + NUNTĂ, COPIL, CASA NOUĂ

Cum va fi Crăciunul pentru Simona Pătruleasa

Venirea sărbătorilor va fi un bun prilej de a sta alături de toată familia. Simona Pătruleasa nu va face nimic special în acest an, doar se va bucura de faptul că toată familia este sănătoasă și se pot așeza fericiți în jurul mesei. Nu va găti prea multe, le are ajutoare pe mama și soacra, dar va face ceva dulce pentru noaptea de Revelion.

” Crăciunul va fi unul atipic, ca pentru majoritatea oamenilor, dar am înțeles că trebuie să facem acest efort cu toții. Pentru ca totul să se termine cu bine, cât mai repede, trebuie să avem grijă de cei din jurul nostru și de noi, implicit. Vom petrece aceste sărbători în familie, acasă, cu speranță în suflet că totul va fi bine.

Ca în fiecare an, mamele noastre se ocupă de masa de Crăciun, ele gătesc cele mai bune preparate culinare, iar eu pregătesc bucatele pentru masa de Revelion. Voi face tiramisu, salate, pește, în general mâncăruri ușoare, pentru a ne reveni după mesele de Crăciun ce se anunță a fi copioase. „

Simona Pătruleasa, rezoluții pentru 2021

Pentru că anul 2020 nu a fost unul deloc ușor, dar și pentru că toate planurile s-au năruit. Vedeta nu-și mai fixează obiective, vrea doar ca fiecare membru al familie să fie sănătos.

„Trăim o perioadă în care este foarte greu să mai facem planuri, pentru că nu știm la ce să ne așteptăm. Pot doar să sper că va fi bine, pot să fiu optimistă că ne vom bucura de lucrurile pe care le considerăm atât de normale, de firești, înainte de această pandemie. Îmi doresc sănătate și să revenim la normalitate! „, a declarat Simona Pătruleasa pentru sursa citată.

VEZI ȘI: ” FAMILIA LUI ADRIAN PETRACHE, PROBLEME CU CLANUL DUDUIANU. SORA LUI FLORIN SALAM: „TOATE ACESTE PRESIUNI, AMENINȚĂRI ȘI TELEFOANE