Simona Hapciuc de la Survivor, umilită de o internaută! Cum a reacționat concurenta din tabăra Faimoșilor, după ce a fost numită c***ă

Publicat: 11/01/2021 | 09:23

Noul sezon Survivor România a venit cu surprize mari pentru telespectatori! Pe lângă concurenții care par extrem de determinați să câștige premiul cel mare, cei de acasă o pot vedea și pe Simona Hapciuc, bomba-sexy a competiției.

Simona Hapciuc este bomba sexy de la Survivor România. Blondina a atras privirile tuturor bărbaților încă de la începutul competiției și se pare că și femeile o urmăresc cu mare, mare interes.

Dacă unele o apreciază pentru formele pe care le deține și o laudă pentru aspectul său, altele se grăbesc să o critice și să o numească în fel și chip. Așa se face că faimoasa de la Kanal D a primit un comentariu jignitor, la una dintre fotografiile sexy cu ea pe care a postat-o pe contul său de Instagram.

După ce a fost numită c***ă, Simona Hapciuc a avut o replică inedită la adresa femeii care a jignit-o.

„Zici că ești curvă” i-a scris internauta.

„Și tu de ce urmărești curvele? Vrei să înveți meserie?” a fost replica Simonei Hapciuc.

Cine este Simona Hapciuc

Simona Hapciuc este cunoscută pentru rolul său din Trăsniții, iar pe lângă faptul că este actriță, este și antrenoare de fitness. Blondina are 30 de ani și este una dintre cele mai sexy prezențe de la Survivor.

„Să fiu o supraviețuitoare nu a fost niciodată o opțiune pentru mine, ci o obligație de a mă ridica singură din toate mizeriile în care am fost lăsată. De la a dormi pe străzi și a sta nemâncată cu zilele, până la a-mi forma acest caracter care a dus la a fi o mamă minunată și o sportivă complexă.

Am reușit să le fac pe toate, iar participarea la Survivor România este un test final, prin care voi aduce rezistența mea fizică și psihică la cel mai înalt nivel pentru a-mi dovedi în primul rând mie că eu pot orice”, spune Simona Hapciuc, conform wowbiz.ro.

Echipa Faimoșilor: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culiță Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

Echipa Războinicilor: Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiţă, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camara.