Simona Halep și-a făcut provizii, a urcat la volanul unui Bentley Bentayga de 250.000 € și…

Publicat: 04/04/2020 | 00:36

Nu-i de glumit! Pandemia de coronavirus ia, pe zi ce trece, tot mai multe vieți, așa că tot românul ar trebui să respecte ordonanțele stricte date de autorități. Iar Simona Halep nu face nici ea excepție. Marea campioană, care a oferit sprijin financiar chiar din prima clipă a ascensiunii virusului ucigaș, s-a ”carantinat”, alături de iubitul ei. Nu înainte de a-și face provizii! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a întâlnit-o pe câștigătoarea ultimei ediții a Wimbledonului chiar în timpul ”acțiunii” și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (VEZI ȘI: Simona Halep & noul iubit, Toni Iuruc, fotografiați de mână în parcul Herăstrău)

Simona Halep a scăpat de ”povara” Wimbledonului, titlu pe care ar fi trebuit să-l apere peste câteva luni, dar problemele existențiale acum sunt altele: coronavirus este cuvântul care bagă spaima în oricine. Și, cu siguranță, e de natură să o îngrijoreze și pe campioană.

Simona Halep, mesaj emoționant după ce a fost anulat turneul de la Wimbledon. „Îmi vor lipsi iarba și echipamentul alb”. Cum încearcă sportiva să se protejeze de COVID-19

Așa că, alături de iubitul ei, Toni Iuruc, a decis să intre la izolare în orașul ei natal, Constanța. Nu înainte de a-și face proviziile. Din Capitală, pentru că acolo a prins-o pandemia, pe terenul de tenis, antrenându-se. (CITEȘTE ȘI: ALTE 11 PERSOANE AU MURIT DIN CAUZA COVID-19. NUMĂRUL DECESELOR A AJUNS LA 133)

Vineri, Simona și Toni și-au încărcat bagajele în încăpătorul Bentley Bentayga, în valoare de 250.000 de euro, ea a trecut la volan și a călcat accelerația. Doar că a făcut un mic popas, în drumul spre orașul de pe litoral. A ”tras” la un Mega Image din nordul Capitalei, în cartierul unde, de altfel, poposește destul de des Simona, de unde jucătoarea de tenis plănuise să se aprovizioneze, cât de cât. Chiar ea a coborât pentru cumpărături, iubitul așteptând-o în bolid. Nu mult a zăbovit Simona Halep în magazin, pentru că lista de cumpărături era deja creionată. Și-a luat de acolo strictul necesar, apoi a ieșit, grăbită, a urcat în Bentley și nu a mai oprit, probabil, până la Constanța. Unde va petrece probabil mai mult timp, date fiind ultimele informații ale medicilor și autorităților privind starea de urgență. (NU RATA: Iubitul i-a ”sechestrat” Simonei Halep Mercedes-ul de 150 mii €)

Simona Halep a plecat la Constanța, alături de iubitul ei, unde va intra la izolare

Simona Halep își va apăra la anul titlul de la Wimbledon

Simona Halep nu va putea să-și apere în acest sezon titlul câștigat la ediția trecută la Wimbledon! Turneul londonez a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus, cea de-a 134-a ediție urmând a se disputa anul viitor în perioada 28 iunie-11 iulie. Fostul lider mondial WTA a recunoscut însă că decizia luată de organizatorii de la „All England Club” este bună, având în vedere contextual actual legat de pandemia COVID-19 cu care se confruntă omenirea.

(VEZI ȘI: Viitorul soț al Simonei Halep și-a pus banii la adăpost! Cum a „trecut” totul pe numele mamei)

„Sunt tristă să aflu confirmarea că turneul de la Wimbledon nu va mai avea loc anul acesta. Finala de anul trecut va rămâne întotdeauna una dintre cele mai fericite zile din viața mea, dar trecem prin ceva mai mare decât tenisul acum și vestea bună este că Wimbledon va reveni la anul. Acest lucru înseamnă că am mai mult de așteptat pentru a-mi apăra titlul acolo! Rămâneți puternici și continuați să credeți”, a fost mesajul Simonei Halep, pentru fanii ei.

Clasată în prezent pe locul 2 în clasamentul mondial WTA, românca a ținut să transmită și un mesaj mobilizator: „Aveți grijă de voi, stați acasă și fiți pozitivi! Totul va fi bine!”

Simona Halep a cucerit primul titlu la turneul londonez anul trecut, după o finală câștigată în fața Serenei Williams, scor 6-2, 6-2. Acesta avea să fie cel de-al doilea titlu de Grand Slam al Simonei, după cel de la Roland Garros din anul 2018.

(NU RATA: DAN BITTMAN A “EVADAT” DIN IZOLARE PENTRU NOUA IUBITĂ DIN “NEW GENERATION”. LA ÎNTOARCEREA SPRE FOSTA IUBITĂ, S-A OPRIT ȘI LA…)

ATP și WTA au decis suspendarea tuturor turneelor programate în această perioadă. În ceea ce privește Roland Garros-ul, s-a luat deja o măsură, turneul parizian fiind amânat pentru finalul lunii septembrie.

Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, au plecat, vineri, din Capitală la Constanța, unde vor intra la ”izolare”

Simona Halep, donație către spitale

Simona Halep este solidară în lupta contra virusului ucigaș COVID-19. Numărul 2 WTA a spus că este pregătită să ofere tot sprijinul spitalelor din București și din Constanța (locul ei natal). Campioana noastră îi îndeamnă pe românii care au posibilitate să acorde un ajutor financiar în combaterea virusului apărut în China.

„Din păcate, traversăm cu toții o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este, pe de altă parte, și ocazia perfectă să arătăm că știm să fim solidari și responsabili cu viețile noastre și ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă, medicii și personalul medical fac eforturi uriașe să trateze și să salveze fiecare viață expunându-se personal pentru binele general. (VEZI AICI: Un medic de la “Matei Balș”, mărturii îngrijorătoare despre coronavirus)

Haideți să urmăm cu strictețe indicațiile transmise de autorități și să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieții. Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare în asemenea situații, suma ce va fi direcționată imediat către autoritățile medicale din București și Constanța”, a anunțat Simona Halep, într-o postare pe Facebook.

Campioana a îndemnat oamenii să sprijine atât cât pot financiar, pentru cumpărarea echipamentelor și testelor necesare. „Încurajez pe toți cei care pot să contribuie și ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toții grijă de noi, să fim responsabili și pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!”, a mai spus marea tenismenă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)