Simona Halep s-a apucat de gătit în izolare. Ce a pregătit, recent, ex-liderul WTA. “Mi-au ieșit foarte bune!”

Publicat: 11/04/2020 | 14:41

În perioada de izolare, Simona Halep vrea să ajungă o gospodină desăvârșită. Fostul lider WTA este gata să învețe cât mai multe rețete și, cu prima ocazie, să-l surprindă plăcut pe logodnicul ei, Toni Iuruc. Timpul este de partea ei, din moment ce starea de urgență din România va dura până cel puțin la jumătatea lunii mai.

VEZI AICI: SIMONA HALEP ȘI-A FĂCUT PROVIZII, A URCAT LA VOLANUL UNUI BENTLEY BENTAYGA DE 250.000 € ȘI…

Eu făceam clătite și înainte. Am făcut o pauză de 3-4 ani. Așa că am reluat acum. Prima oară nu mi-au ieșit, a doua oară mi-au ieșit foarte bune, iar a treia oară, săptămâna trecută, am citit eu pe o rețetă ca trebuie să pun și sare. Dar am pus puțin mai mult și când am mâncat din ele nu au fost bune deloc și le-am aruncat direct. Este un subiect foarte sensibil pentru mine, gătitul, dar sper ca după ce ies din carantină să știu să fac mult mai multe lucruri decât făceam înainte”, a spus Simona Halep potrivit Digi Sport.

(VEZI ȘI: Simona Halep & noul iubit, Toni Iuruc, fotografiați de mână în parcul Herăstrău)

Simona Halep, donație către spitale

Simona Halep este solidară în lupta contra virusului ucigaș COVID-19. Numărul 2 WTA a spus că este pregătită să ofere tot sprijinul spitalelor din București și din Constanța (locul ei natal). Campioana noastră îi îndeamnă pe românii care au posibilitate să acorde un ajutor financiar în combaterea virusului apărut în China.

Din păcate, traversăm cu toții o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este, pe de altă parte, și ocazia perfectă să arătăm că știm să fim solidari și responsabili cu viețile noastre și ale celor din jurul nostru. În timp ce noi stăm acasă, medicii și personalul medical fac eforturi uriașe să trateze și să salveze fiecare viață expunându-se personal pentru binele general.

(VEZI ȘI: Viitorul soț al Simonei Halep și-a pus banii la adăpost! Cum a „trecut” totul pe numele mamei)

Haideți să urmăm cu strictețe indicațiile transmise de autorități și să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieții. Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare în asemenea situații, suma ce va fi direcționată imediat către autoritățile medicale din București și Constanța”, a anunțat Simona Halep, într-o postare pe Facebook.