Simona Halep, interviu din carantină după ce și-a făcut cumpărături cu un bolid de 250.000 €: “Sunt speriată. Cel mai negru scenariu din capul meu…”

Publicat: 05/04/2020 | 08:40

Simona Halep a oferit un interviu sincer din carantină, după ce, recent, ea și-a făcut cumpărături cu un bolid de 250.000 €. În timpul declarațiilor, ea a recunoscut că noul coronavirus o îngrozește și i-a îndemnat pe români să asculte recomandările făcute de autorități. Pe de altă parte însă, jucătoarea de tenis, care ocupă numărul doi mondial, a privit partea plină a paharului după anularea ediţiei din acest an a turneului de la Wimbledon… ea a subliniat că, în acest mod, va fi campioană pentru doi ani.

Citește și: Simona Halep, mesaj pentru fani după anularea turneului de la Wimbledon: „Vestea bună este că turneul va reveni la anul!”

Simona Halep, interviu din carantină după ce și-a făcut cumpărături cu un bolid de 250.000 €

Din cauza epidemiei de coronavirus în România, Simona Halep s-a izolat în casă de 23 de zile și a ieșit doar ca să alerge în jurul locuinței sau să facă unele cumpărături, așa cum a fost recent surprinsă de paparazzi Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, care v-au dezvăluit în exclusivitate imagini imagini din ziua în  care a mers să își ia produsele, tensimena s-a urcat la volanul unui bolid de 250.000 de euro.

“Privesc cu optimism, deoarece acum voi fi campioana en titre pentru doi ani. Voi trăi cu acest sentiment încă un an, aşa că este din nou un lucru bun. Sunt emoţionată că voi putea să joc primul meci de marţi, cred că pe Terenul Central. Vreau neapărat să trăiesc această experienţă. Va fi cu siguranţă extraordinar”, a declarat Simona Halep în cadrul emisiunii vodcast Tennis Legends de la Eurosport, după ce a fost întrebată ce părere are despre anularea turneului de Grand Slam pe iarbă.

Fostul lider mondial a reuşit o evoluţie fără greşeală şi a învins-o pe americanca Serena Williams cu 6-2, 6-2 în finala de anul trecut. Circuitele WTA şi ATP sunt suspendare până la mijlocul lunii iulie, cel puţin, dar sportiva româncă este pregătită pentru o suspendare mai lungă a sezonului, poate chiar a întregului an.

“Cel mai negru scenariu din capul meu este că tot sezonul va fi anulat, dar sunt sigură că vom depăşi această perioadă dacă suntem ascultători şi stăm în case. Acum cred că suspendarea va fi mai lungă de luna iulie. Sperăm ca US Open (31 august-13 septembrie) să se joace, dar nu e sigur, deoarece New York-ul trece prin momente grele acum, a mai mărturisit Simona Halep, potrivit Agerpres.

Află și: Veste tristă pentru Simona Halep! Este coșmarul oricărei femei

Simona Halep, speriată de virusul mortal din China

După mulţi ani în care a străbătut globul în lung şi-n lat, sportiva a spus că pauza impusă de coronavirus are şi aspecte bune.

“E cea mai lungă perioadă în care nu am atins racheta de tenis. Nici mingea, nici racheta, de la Dubai. Şi vreau să fie aşa timp de încă o lună. Am grijă foarte mare, deoarece sunt puţin speriată. Vreau să stau liniştită. Mă trezesc pe la 10 sau 11. E bine să dormi mult. Fără ceas cu alarmă, fără program, mă trezesc când vreau. Iau un mic dejun întârziat şi apoi alerg în complexul. E permis acest lucru e un complex rezidenţial privat. Fac exerciţii şi în casă, lucrez în fiecare zi şi mă simt în formă, a dezvăluit Simona Halep.

Nu rata: Simona Halep ia măsuri împotriva răspândirii coronavirusului! ”Am decis să…”

La un moment dat, românca a recunoscut că îi lipseşte tenisul, dar a subliniat că, în prezent, sportul şi-a pierdut importanţa în această vreme de criză globală.

“E o problemă mondială şi vreau să spun că e mai sigur să se anuleze toate evenimentele. Nu e o problemă mică, e ceva uriaş. Trebuie să ascultăm ce ni se spune, să stăm în casă şi să fim în siguranţă. Tenisul nu este totul în viaţa mea, a mai spus tenismena noastră.