Simona Halep ia măsuri împotriva răspândirii coronavirusului! ”Am decis să…”

Publicat: 17/03/2020 | 16:35

Simona Halep demonstrează că este solidară în lupta contra coronavirusului în România. Tânăra sportivă a postat un filmulet pe contul de socializare în care mărturisește că este pregătită să ofere tot sprijinul spitalelor din București și Constanța (locul ei natal). De asemenea, campioana îi îndeamnă pe românii care au posibilitate să acorde un ajutor financiar în combaterea virusului apărut în China.

De-a lungul timpului, Simona Halep a sprijinit nenumărate campanii de binefacere, în folosul comunității, al tuturor românilor. Iată că și în vremurile de criză, în plină pandemie și agitație globală, sportiva se arată binevoitoare și decide să ajute cu o sumă importantă de bani spitalele care se ocupă de pacienții confirmați cu noul Covid-19.

„Din pacate, traversam cu totii o perioada foarte grea, cu incercari noi pe care cu greu le-am fi putut imagina in urma cu cateva luni. Este pe de alta parte si ocazia perfecta sa aratam ca stim sa fim solidari si responsabili cu vietile noastre si ale celor din jurul nostru. In timp ce noi stam acasa, medicii si personalul medical fac eforturi uriase sa trateze si sa salveze fiecare viata expunandu-se personal pentru binele general.
Haideti sa urmam cu strictete indicatiile transmise de autoritati si sa contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natura sa ne afecteze dramatic cursul normal al vietii. Am decis sa donez o suma de bani pentru achizitionarea echipamentelor si materialelor necesare in asemenea situatii, suma ce va fi directionata imediat catre autoritatile medicale din Bucuresti si Constanta”, a precizat Halep într-o postare pe video pe Facebook

De asemenea, campioana îndeamnă fiecare român să sprijine atât cât poate din punct de vedere financiar, pentru cumpărarea echipamentelor și testelor necesare.

„Incurajez pe toti cei care pot sa sprijine sa contribuie si ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Intre timp, sa avem cu totii grija de noi, sa fim responsabili si pozitivi! Sa ne ajute Dumnezeu!”, a încheiat ea postarea.