Simona Halep, așa cum nu a mai fost văzută niciodată. Imagini din vacanța petrecută alături de iubit. FOTO

Publicat: 28/06/2020 | 19:58

Cea mai iubită jucătoare de tenis din România, Simona Halep, a plecat într-o vacanță alături de iubitul său. Sportiva a profitat de ultimele zile dinaintea începerii turneelor, relaxându-se într-un loc superb.

Concret, în weekend Simona a dat o fugă la Poiana Brașov. Tenismena româncă a fost însoțită în această excursie de iubitul ei, Toni Iuruc, dar și de prietenii lor, Cosmin Hodor și Irina Antonie, după cum reiese din fotografiile postate pe contul ei de Instagram.

Un an după victoria de la Wimbledon

Simona a aniversat, totodată, victoria de anul trecut, din finala de la Wimbledon „Poate nu e Wimbledon, dar este foarte verde”, a scris Simona, alături de pozele superbe de la munte. Campioana de la Wimbledon se gândește cu nostalgie la performanța reușită în urmă cu un an, în templul tenisului din Marea Britanie.

Imaginea postată pe Instagram de Simona Halep

La finalul săptămânii viitoare, Simona Halep va fi prezentă la Cluj, unde va juca un meci de dublu mixt alături de Horia Tecău, Marius Copil și de învingătoarea turneului amical de la Winners Club.

Focarul de la Adria Tour

Pentru că lucrurile păreau să se fi relaxat, profitând de legislația permisivă, Novak Djokovici, numărul 1 mondial în clasamentul ATP, a organizat un turneu în Serbia, care, din păcate, au fost un eșec din punct de vedere al stării de sănătate a sportivilor, dar și a rudelor lor.

La evenimentul iniţiat de sârb în Balcani au participat mai mulţi sportivi, iar cazurile de COVID-19 au început să apară în rândul acestora.

Pe rând, Grigor Dimitrov, Borna Coric, Marko Paniki (preparatorul fizic al lui Djokovic), Kristijan Groh (antrenorul lui Dimitrov), Viktor Troicki şi soţia sa însărcinată au fost testaţi pozitiv la noul coronavirus.

Jucătorii prezenţi la Adria Tour au petrecut după meciuri. Imaginile au apărut pe reţelele sociale.  În Serbia şi Croaţia, pentru că măsurile de distanţare nu sunt obligatorii, acestea nu au fost aplicate şi participanţii au fost văzuţi jucând baschet, fotbal, tenis, îmbrăţişându-se în faţa publicului, atât la Belgrad, unde a avut loc prima etapă a Adria Cup, cât şi la Zadar.