Simona Halep a umplut o sacoșă de rafie la shopping și a cărat-o pe umăr, ca pe o geantă de echipament

Publicat: 10/01/2021 | 23:53

Imagini incredibile cu marea jucătoare de tenis a României! Simona Halep se comportă ca orice om „de rând”, în ciuda faptului că are o avere estimată la 47 de milioane de euro. CANCAN.RO a întâlnit-o pe campioana de la Wimbledon și Roland Garros în timp ce căra o sacoșă mare de rafie, pe umăr, la mall.

Simona Halep a mers, vineri, la o sesiune de shopping la Mall Băneasa. Jucătoarea de tenis s-a oprit prima dată la Carrefour, pentru câteva produse alimentare, apoi, cu o sacoșă mare de rafie pe umăr, campioana de Roland Garros și Wimbledon a luat la pas magazinele din Băneasa Shopping City. (CITEȘTE ȘI: SIMONA HALEP S-A PLIMBAT CU IUBITUL PE ȘANTIER, LA O SĂPTĂMÂNĂ DUPĂ CE A ANUNȚAT CĂ S-A INFECTAT CU CORONAVIRUS)

Simona Halep a mers cu sacoșa de la Carrefour pe umăr, pe holurile centrului comercial

Nu a lăsat sacoșa de rafie de pe umăr în niciun moment

Cu masca de protecție la purtător, îmbrăcată lejer, fără să epateze prin ținută, și cu o coafură simplă – stiută, de altfel, ca fiind o prezență modestă și mereu cu bun simț – Simona a reușit să treacă neobservată pe holurile centrului comercial.

Jucătoarea de tenis s-a oprit la un magazin cu articole sportive și a cumpărat două tricouri pentru ea, dar și o gecuță roz, probabil pentru nepoțica ei. Apoi, la fel de discretă, marea sportivă s-a îndreptat spre parcare, s-a urcat la volanul mașinii sale și a pornit către casă. (VEZI ȘI: Simona Halep are grave probleme de sănătate: „Am în jur de patru hernii, e cumplit”. Ce au sfătuit-o medicii)

Sportiva nu a plecat de la mall fără un cadou pentru nepoțica ei

Simona Halep, avere de 47 de milioane de euro

Sportiva ajunsă până pe locul 1 în clasamentul mondial al tenisului feminin a strâns, până în prezent, o sumă uriașă, atât din premiile câştigate la turneele la care a participat, cât şi din contractele de sponsorizare şi publicitate.

În vârstă de 29 de ani, campioana de la Wimbledon și Roland Garros ar avea o avere de cel puțin 35 de milioane de euro din tenis, la care se adaugă alte 12 milioane de euro din contractele de publicitate pe care le-a avut de-a lungul anilor. (VEZI ȘI: Simona Halep și Toni Iuruc și-au găsit casa visurilor! Cei doi se mută în cartierul bogaților din Capitală)

Ce loc ocupă în lista celor mai bogați români

Simona Halep are în total o avere de 47 de milioane de euro, mai mare cu 10 milioane decât anul trecut, potrivit Top 300 Capital. Câștigurile campioanei noastre sunt din sport și imobiliare, locul ocupat în clasamentul bogaților fiind 140.

Printre companiile cu care Simona are sau a avut contracte de sponsorizare se  numără Nike, Adidas, Banca Transilvania, Wilson, Dedeman, Dorna, Mercedes, Rexona sau Hublot.

Simona Halep a strâns o avere de 47 de milioane de euro

Ambiția a ajutat-o în sport de la 14 ani

În urmă cu trei ani, într-un interviu acordat GSP, fostul antrenor al campioanei, Corneliu Idu,  cel care a decedat de curând de COVID-19, a povestit cum a ajutat-o pe Simona Halep în perioada junioratului.

„A venit la mine la club cu antrenorul ei, Bogdan Pândichi, când avea vreo 14 ani. Juca, parcă, la Școala Sportivă și era deja cea mai bună jucătoare din țară la vârsta ei. O văzusem de multe ori pe la turnee, mai ales că organizam și noi, la Tenis Club IDU, unele, de nivel foarte înalt. Ştiam că are mari perspective. Pândichi a venit să-mi spună că fata ar avea nevoie de sprijin financiar şi să mă întrebe dacă vreau s-o ajut.

M-a pus într-o situație destul de delicată, fiindcă a venit la discuţie împreună cu ea. 

Nu eram pregătit să-mi asum o asemenea responsabilitate, dar până la urmă am fost de acord să o ajut. I-am spus Simonei că, din acel moment, nu va avea nicio grijă, că am să-i asigur toate resursele financiare de pregătire şi de participare la toate marile turnee internaţionale. Îmi aduc aminte, Simona era extrem de timidă, dar mustea de ambiţie. Aşa a început ea la noi, împreună cu antrenorul ei, Pândichi. (VEZI AICI: PRIMA FOTOGRAFIE PUBLICATĂ DE SIMONA HALEP DUPĂ CE S-A INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.