Simona Halep a câștigat finala de la Dubai! Este primul trofeu în 2020

Publicat: 22/02/2020 | 19:50

Simona Halep s-a impus în trei seturi în finala turneului de la Dubai, 3-6, 6-3, 7-6, în fața Elenei Rybakina. A fost un meci plin de dramatism, adjudecat de Simona în tie-break.

Câștigarea turneu de categorie Premier de la Dubai este prima mare victorie a Simonei Halep în acest an. Sportiva noastră a avut o revenire formidabilă, după ce pierduse clar primul set. A reușit să egaleze, dar în decisiv Elena conducea cu 3-1.

Aceeași revenire a Simonei Halep, care a egalat, iar apoi ambele jucătoare au mers cap la cap, până la 6-6.

A urmat tia-break-ul, la fel de echilibrat, dar Simo a avut mai mult noroc și s-a impus.

Prima reacție a Simonei

„În unele momente, nu am putut atinge mingea, dar am luptat din greu. Îmi place să joc aici și am dat totul. Acum sunt aproape moartă de oboseală. Am crezut că termin meciul la 6-5, dar poate că eram prea încrezătoare. A trebuit să continui să lupt, dar cred că am dat tot ce am avut mai bun.

E întotdeauna o săptămână minunată în Dubai. Am amintiri frumoase din toți acești ani în care am fost aici. De fiecare dată mă bucur când vin aici și încerc, de fiecare dată, să câștig.

Mulțumesc tuturor! Am avut parte de o susținere minunată. Apreciez susținerea voastră și trebuie să vă mulțumesc din nou”, a declarat Simona Halep.

Citește mai mult pe prosport.ro.