Simona Halep a anunțat că se va vaccina împotriva COVID-19 „Vreau să se termine odată”

Publicat: 05/01/2021 | 12:25

Simona Halep a declarat că se va vaccina împotriva COVID-19. Marea campioană a motivat această alegere ca fiind din dorința de a se termina cât mai repede pandemia.

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a spus Simona Halep pentru Știrile Pro TV.

A fost diagnosticată pozitiv în octombrie

Pe 9 noiembrie, Simona anunța că s-a vindecat de COVID-19 și le-a mulțumit medicilor și asistenților de la Institutul Matei Balș din București pentru sprijinul pe care aceștia i l-au acordat în perioada în care s-a aflat sub tratament. La acea dată, jucătoarea de tenis le-a atras atenția oamenilor cărora nu cred în virusul SARS-CoV-2.

VEZI ȘI: Simona Halep s-a plimbat cu iubitul pe șantier, la o săptămână după ce a anunțat că s-a infectat cu coronavirus. Cum s-a “echipat” marea campioană pentru “ieșire”

„Am mai auzit astfel de păreri şi nu sunt de acord cu ceea ce aud, pentru că eu am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Mi-a fost teamă la început mai mult decât acum, dar boala există. Cine nu crede greşeşte, din punctul meu de vedere.

Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Oamenii de la Matei Balş m-au ajutat foarte mult şi m-au susţinut pe toată perioada şi probabil şi de aceea am trecut mult mai uşor peste această problemă”, a afirmat Simona Halep, la finalul lunii noiembrie.