Simona Gherghe, revoltată de poluarea excesivă! Prezentatoarea tv a tras un semnal de alarmă: „Nu putem deschide geamurile. Mă ustură ochii”

Publicat: 08/04/2020 | 16:34

Recent, un incendiu puternic s-a produs în zona de nord a Bucureștiului. Oamenii au fost deranjați de mirosul greu de fum, care a făcut aerul inrespirabil. Simona Gherghe se află printre cei afectați. Vedeta s-a plâns că mirosul puternic de cauciuc ars i-a pătruns în casă și îi creează probleme.

Revoltată de faptul că aerul din locuința ei a fost contaminat și că situația neplăcută durează deja de două zile, vedete a scris un mesaj acid pe pagina personală de Facebook, prin care și-a exprimat nemulțumirea și suspiciunea că întreaga situați nu a fost provocată doar de un incendiu. (CITEȘTE ȘI: SIMONA GHERGHE FACE O DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ: „L-AM VĂZUT ȘI AM SĂRIT DIN TRAMVAI”)

„A doua noapte consecutiv când nu se poate respira. Nu putem deschide geamurile, mirosul de fum/cauciuc ars a intrat în casă și se simte foarte puternic. Practic, mă ustură ochii. E ceva ciudat în povestea asta. Garda Națională de Mediu zice că ieri noapte a fost un incendiu de miriște.

Tot ieri, pe la ora 09.00 dimineață, s-a curățat aerul și n-au mai fost probleme. După același scenariu, în noaptea asta iar s-a întâmplat. Probabil că în vreo ora iar se va putea respira. Deci, care să fie explicația acestei magii’? Și azi-noapte tot un incendiu de miriște?

Și dacă nu ar fi reușit să-l stingă în totalitate, cum am mai citit, cum se explică faptul că aerul devine de calitate în jurul orei 09.00? Vântul nu bate, deci nu poate fi invocat aici.

Înțeleg că se simte puternic și în București…Domnule Ministru Costel Alexe, ne datorați o explicație! Nu e vorba de o comunitate restrânsă! Suntem mii de oameni în situația asta!”, a scris Simona.