Simona Gherghe, revoltată: ”Ce nevoie aveau românii ortodocși de viermuiala asta?”

Publicat: 16/04/2020 | 11:44

Simona Gherghe nu a privit cu ochi buni decizia ministrului de Interne, Marcel Vela, care, după o discuție cu Preasfințitul Daniel, a modificat Ordonanța Militară, pentru perioada Sărbătorilor Pascale. Fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct a transmis un mesaj pe pagina de socializare. (CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUSUL A BĂGAT SPAIMA ÎN VEDETE. SIMONA GHERGHE ÎI ÎNDEAMNĂ PE ROMÂNI SĂ STEA ACASĂ)

”Dumnezeu iubește oamenii. Eu așa cred! Iar Dumnezeu nu ar pune viața oamenilor în pericol, în numele Lui! Ce nevoie aveau românii ortodocși de viermuiala asta, în Săptămâna Mare? Se supăra, oare, Dumnezeu, dacă ne aprindeam fiecare o candelă, în casele noastre, în tăcere și în smerenie, cu gândul la părinții sau bunicii de care TREBUIE să avem grijă și să-i protejăm? Nu se supăra… Nu puteam să avem și noi decența și înțelepciunea catolicilor? Credința nu se măsoară în lumina “sfântă” sau în “prescura” împachetată! Credința înseamnă să-ți pese de cel de lângă tine, înseamnă să ai grijă de el, nu să-i pui viața în pericol!”, a scris Simona Gherghe, iar a doua zi, Marcel Vela făcea anunțul de ultimă oră: ”Oamenii nu vor avea voie să meargă la biserică de Înviere, pentru a lua Lumina Sfântă!”

Simona Gherghe, dor de televiziune

Recent, în cadrul unui interviu, Simona Gherghe a mărturisit că ia în calcul să revină pe sticlă, fiindcă îi este dor de interacțiunile cu publicul. Nu a precizat, însă, dacă se va întoarce la “Acces Direct”, emisiune pe care a prezentat-o timp de nouă ani.

VEZI AICI: SIMONA GHERGHE A FĂCUT SCANDAL PE FACEBOOK ȘI DORINȚA I S-A ÎNDEPLINIT: ”ȘTIU CĂ PE MULȚI I-AR NEMULȚUMI!” CE SPUNE DE FETIȚA DE DE 2 ANI ȘI 9 LUNI

“Sper să fie bine și să mai existe bugete pentru producții tv. Sunt mulți oameni care și-au pierdut pâinea și care stau cu grija lunilor ce vor urma. Dar am speranța că, ușor, ușor, lucrurile vor reveni la normal, căci românii iubesc să se uite la televizor.

Mi-e dor de televiziune, de adrenalina live-ului, de interacțiunea cu telespectatorii. Când se va termina pandemia asta, am de gând să mă întorc la profesia mea, într-un format pe care îl voi alege cu grijă.

NU RATA: SIMONA GHERGHE E ÎN DELIR! VLAD, BĂIEȚELUL EI, A FĂCUT PRIMII PAȘI! ”LASĂ-L, DĂ-I DRUMUL…” VIDEO EMOȚIONANT

Până atunci, mă ocup de platformele mele de social media, Facebook și Instagram, unde am început o serie de interviuri cu oameni celebri, dar și cu specialiști în diverse domenii”, a dezvăluit Simona Gherghe potrivit click.ro.