Simona Gherghe, mărturisire emoționantă făcută cu lacrimi în ochi: “Voi adopta o…”

Publicat: 27/02/2020 | 17:45

Mămică de fată și băiat, Simona Gherghe a luat o decizie emoționantă și a făcut totul public. În momentul în care a așternut mărturisirile pe o rețea de socializare, fosta prezentatoare de la “Acces Direct” avea lacrimi în ochi. Mai mult, îndrăgita vedetă i-a îndemnat pe toți să îi urmeze exemplul. 

Citește și: Simona Gherghe, martoră la scene neplăcute într-un restaurant: “Îmi fac griji în legatură cu coronavirusul…”

Simona Gherghe, mărturisiri sincere despre o decizie emoționantă

Simona Gherghe se numără printre primele vedete din showbizul de la noi care s-au alăturat campaniei lansată recent de Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Gașca Zurli. Evenimentul este dedicat mamelor din întreaga Românie care au nevoie de ajutor.

“Întâlnesc, în drumurile mele prin țară, mii de mame. Unele sunt iubite, fericite, de mână cu bărbați care le adoră și au împreună copii sănătoși, de care sunt mândre până la cer. Altele sunt singure, chinuite și poartă în brațe copii care nu înțeleg de ce stau mereu prin spitale, de ce mami este tristă sau bolnavă, de ce tati a plecat și nu se mai întoarce… Din păcate, sunt foarte multe mame triste, singure, bătute, deznădăjuite, bolnave. Mame cu adevărat disperate”, a scris Mirela Retegan pe blogul său oficial, unde puteți găsi și adresa biroului ei, unde pot fi trimise daruri pentru mamele greu încercate de viață.

Într-o postare făcută de curând pe Instagram Stories, fosta prezentatoare de la Antena 1 a dezvăluit că va adopta o mamă. “Cum ar fi să poți adopta… o mama? Sunt mii de femei care nu primesc niciodată nimic. Anul acesta, eu voi adopta o mama. Îi voi pregăti un dar, care s-o bucure de 8 martie. Și TU poți ajuta! Fă un cadou unei mame, ce crezi că ar bucura-o: un parfum, o bluză sau o pereche de pantofi. Trimite apoi cadoul la adresele de pe blogul Mirelei Retegan” este mesajul publicat de Simona Gherghe pe Internet.