Simona Gherghe își face poftele singurică în mall: ”Se lasă cu o pungă de…”

Publicat: 12/02/2020 | 17:10

Când nu este ocupată cu familia, Simona Gheorghe preferă să meargă la mall. Prezentatoarea TV își satisface acolo singurică poftele.

Simona Gherghe iubește popcornul! Însă, de când a devenit mămică, vedeta nu-și mai poate satisface pofta acasă. Așa că a găsit o metodă de a-și delecta papilele gustative cu floricelele de porumb: merge singurică în mall. Recent, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe prezentatoarea TV super-relaxată, neînsoțită, într-un centru comercial din zona Băneasa. Vedeta și-a cumpărat o pungă de popcorn, din care a mâncat cu o poftă teribilă. S-a plimbat prin magazine, a “inspectat” vitrinele și s-a simțit perfect. Și-a reîncărcat, practic, bateriile.

Simona Gherghe le-a mărturisit și fanilor ce face ea pentru a-și satisface mica plăcere nevinovată. (CITEȘTE ȘI: SIMONA GHERGHE, DECLARAȚII TRANȘANTE DUPĂ CE A FOST CRITICATĂ PENTRU CUM ÎȘI ÎNGRIJEȘTE COPIII)

”Deja tradiționala poză cu popcorn! Iubesc floricelele de porumb și îmi plăcea tare mult să-mi fac acasă, în ceaun. Doar că, de când cu copiii, nu mai pot mânca în preajmă lor. Știți deja că popcornul și alunele sunt printre cele mai periculoase alimente, cu mare potențial de înec, la copiii sub 4 ani. Așa că fiecare vizită la mall se lasă cu o pungă de floricele, pe care le devorez până acasă ????????‍♀️”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Simona Gherghe iubește popcornul

Motivul pentru care a plecat de la “Acces Direct”

Recent, în cadrul unui interviu, Simona Gherghe a explicat motivele care au determinat-o să abandoneze emisiunea „Acces Direct”. (VEZI ȘI: CE MEDIE A AVUT SIMONA GHERGHE LA BAC. A TRECUT EXAMENUL CU O NOTĂ NEAȘTEPTATĂ: “PRIMUL EŞEC IMPORTANT DIN VIAŢA MEA”)

Am simțit că, după aproape nouă ani, trebuie să schimb ceva în plan profesional. Cumva, lucrurile astea se întâmplă ciclic. Când am preluat emisiunea, în 2010, eram după aproape nouă ani de știri. Acum, am simțit că am obosit. Nu e un format comod. Emoțional, m-a consumat foarte tare. Și am decis să mă retrag, ca să las loc pentru ceva mai bun în viața mea.

În ultimii ani, am tot avut oferte, dar le-am declinat. Nu sunt genul de om care să se tot mute dintr-o parte în alta. Eu mă simt bine la Antena 1. Sunt aici de aproape 18 ani și, dacă aveam vreun motiv să plec, plecam. Faptul că încă sunt aici arată că mă simt bine cu ceea ce am”, a spus Simona Gherghe.