Simona Gherghe e în delir! Vlad, băiețelul ei, a făcut primii pași! ”Lasă-l, dă-i drumul…” VIDEO EMOȚIONANT

Publicat: 13/04/2020 | 15:26

Simona Gherghe și soțul ei, Vlad Săndulescu, sunt în culmea fericirii! Vlad, băiețelul lor care peste o lună va împlini un anișor, a făcut primii pași. (CITEȘTE ȘI: SIMONA GHERGHE, REVOLTATĂ DE POLUAREA EXCESIVĂ! PREZENTATOAREA TV A TRAS UN SEMNAL DE ALARMĂ: „NU PUTEM DESCHIDE GEAMURILE. MĂ USTURĂ OCHII”)

S-a întâmplat într-o zi călduroasă de luni, când toată familia a ieșit la soare, în grădină. Vlad este sprijinit, ușor, de mânuțe de către fosta prezentatoare de la Acces Direct și face primii pași din viață. E aprope să cadă, moment în care Vlad spune: ”Lasă-l!” (NU RATA: SIMONA GHERGHE FACE O DEZVĂLUIRE INCREDIBILĂ: „L-AM VĂZUT ȘI AM SĂRIT DIN TRAMVAI”)

Indiferent cum ne simtim, cat de greu ne e, cat de nesiguri suntem, viata merge mai departe! Si va fi asa, atata vreme cat un baietel face primii lui pasi, cat un bebelus se naste sau un copil rade cu pofta. Cata vreme ne putem bucura de un rasarit si-un apus de soare sau de o cina in familie. E Saptamana Mare, sa nu va pierdeti speranta! Viata merge mai departe, prieteni! #statiacasa #timpcufamilia #vladioan #primiiluipasi

Publicată de Simona Gherghe pe Luni, 13 aprilie 2020

”Hai, copăcel”, îi spune Simona, iar copilașul, fericit nevoie mare, calcă legădându-se, aproape să se prăvălească. Simona îl sprijină, iar tatăl intervine, din nou: ”Dă-i drumul!”

SIMONA GHERGHE A FĂCUT SCANDAL PE FACEBOOK ȘI DORINȚA I S-A ÎNDEPLINIT: ”ȘTIU CĂ PE MULȚI I-AR NEMULȚUMI!” CE SPUNE DE FETIȚA DE DE 2 ANI ȘI 9 LUNI

În peisaj apare și surioara lui Vlad, care este emoționantă de marele eveniment din viața frățiorului, care e și curios, și mirat de ceea ce i se întâmplă. Pentru ca, în final, să se așeze pe iarbă supărat!

Momentul este filmat de Răzvan Săndulescu și urcat de Simona pe pagina de socializare, cu tot cu explicațiile de rigoare: ”Indiferent cum ne simțim, cât de greu ne e, cât de nesiguri suntem, viața merge mai departe! Și va fi așa, atâta vreme cât un băiețel face primii lui pași, cât un bebeluș se naște sau un copil râde cu poftă. Câtă vreme ne putem bucura de un răsărit și-un apus de soare sau de o cină în familie. E Săptămâna Mare, să nu va pierdeți speranța! Viața merge mai departe, prieteni! #statiacasa #timpcufamilia #vladioan #primiiluipasi.”