Simona Gherghe, cele mai sincere declarații despre sarcini. A făcut sau nu inseminare in vitro fosta prezentatoare de la Acces Direct?

Publicat: 23/06/2020 | 11:37

În momentul în care a anunțat că este însărcinată, Simona Gherghe a stârnit numeroase controverse, mai ales prin prisma faptului că acest vis i s-a îndeplinit la vârsta de 39 de ani, atunci când a devenit pentru prima dată mămică. Recent, fosta moderatoare de la Acces Direct a făcut cele mai sincere declarații cu privire la cele două sarcini.

Simona Gherghe a fost mereu extrem de deschisă cu fanii ei și nu s-a ferit niciodată să le răspundă acestora chiar și la cele mai incomode întrebări. Așa s-a întâmplat și recent, atunci când o internaută a avut curiozitatea să știe dacă fosta moderatoare de la Acces Direct a făcut sau nu inseminare in vitro, mai ales că cel de-al doilea copil al său a venit pe lume atunci când ea avea 41 de ani.

”Ați făcut fertilizare in vitro? Întreb pentru că am 38 de ani și îmi doresc și eu bebe și n-a venit până acum”, este întrebarea pe care a primit-o Simona Gherghe, din partea internautei curioase.

NU RATA – CE MESERII VISAU VEDETELE DE AZI, ÎNTRE CARE DAN CAPATOS, SIMONA GHERGHE SAU MIRCEA BADEA?

Simona Gherghe, dezvăluiri sincere despre sarcină

Foarte asumată și mereu deschisă cu fanii săi, Simona Gherghe nu a avut nicio reținere să-i răspundă femeii și să o lămurească cu privire la acest aspect.

”Nu, am avut un pic de noroc” i-a răspuns Simona Gherghe internautei. În ceea ce privește viața profesională, Simona a declarat anul trecut că nu-și mai dorește să se întoarcă la Acces Direct.

”De pe frontul de mămicie, aș vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sinceră și, când s-a întâmplat ceva important în viața mea, am preferat sa aflati de la mine, nu din “surse”. Iată-mă, așadar, în fata unui astfel de moment. Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat. Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieții mele și simt nevoia unei schimbări. Au fost 9 ani plini, cu bune si cu rele, în care am învătat multe.

CITEȘTE ȘI – SIMONA GHERGHE RUPE TĂCEREA: CALVARUL PRIN CARE A TRECUT DUPĂ CE A LUAT PASTILE DE SLĂBIT

Despre lume, despre viață, despre mine. Le mulțumesc colegilor care mi-au fost alături, în tot acest timp. Și le urez succes, în noul sezon, căci emisiunea merge mai departe. Cat despre mine, dupa aproape 9 ani de stiri și alți 9 de divertisment și news magazine, tot ce va pot spune e ca nu voi renunta la televiziune. Este profesia mea, pasiunea mea! După cum știti, acum sunt în concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru încă o perioadă ???? Dar ne vom revedea în curând, la ANTENA 1!”, a scris Simona Gherghe, în vara lui 2019, pe contul ei de socializare.