Simona Gherghe, anunț îngrijorător în plină pandemie de coronavirus: ”Când revine durerea îmi vine să mă urc pe pereți”

Publicat: 24/04/2020 | 19:44

Simona Gherghe a făcut un anunț îngrijorător, în plină pandemie de coronavirus. Prezentatoarea TV le-a mărturisit fanilor momentele cumplite prin care trece.

Izolată la domiciliu, Simona Gherghe se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Prezentatoarea TV are niște dureri cumplite de spate. În ciuda faptului că se tratează cu fel și fel de medicamente, starea neplăcută persistă.

”Sunt praf cu spinarea. Am făcut o contractură musculară foarte puternică și de vreo două zile sunt pe niște analgezice foarte puternice (…) Pe moment îmi fac bine, dar când revine durerea îmi vine să mă urc pe pereți”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Coronavirusul a creat panică în toată lumea. Pe teritoriul României au fost confirmate 10.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul ucigaș. Simona Gherghe îi îndeamnă pe români să țină cont de sfaturile autorităților și să stea acasă pentru a nu răspândi coronavirusul. (CITEȘTE ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL INTERLOPULUI CARE AR FI COMANDAT ASASINAREA UNUI JURNALIST DIN TIMIȘOARA. MAGISTRAȚII AU DECIS CĂ…)

”Singurul lucru care ma sperie, in toata povestea asta, e ca nu stim cand se va termina. Dar ce stiu cu siguranta e ca vom iesi cu totii schimbati. Vom invata sa traim mai domol, sa apreciem tot ce avem, sa nu ne mai facem planuri mari, caci uite ce mici suntem… Sa ne bucuram de fiecare iesire in aer liber, intr-un parc, ca de-o vacanta. Sa fim uniti, sa ne uitam unii in ochii celorlalti si mai putin in telefoane. E o vreme a schimbarii, poate cel mai greu test al generatiei noastre. SANATATE, PUTERE SI SOLIDARITATE! ❤️ #covid19 #solidaritate #stamacasa #simonagherghe”, a mai scris Simona Gherghe pe Instagram.