Simona Gherghe a pățit-o din nou: ”De data asta nu a mai fost greșeala mea!”

Publicat: 03/08/2020 | 11:02

Simona Gherghe are probleme cu rețeaua de socializare. Vedeta a făcut anunțul, supărată, doar că de această dată spune că nu este greșeala ei.

CITEȘTE ȘI: SIMONA GHERGHE A RĂBUFNIT PE INSTAGRAM: ”DACĂ ȘI UN COPIL DE 3 ANI ÎNȚELEGE CĂ TREBUIE SĂ POARTE MASCĂ…”

În urmă cu mai bine de o lună, Simona Gherghe anunța, supărată, că i-a fost spart contul de Facebook. ”Contul meu oficial de facebook (cel cu peste 822.000 de urmăritori și bifa albastră) mi-a fost spart. Știu, am postat mesajul acesta și azi-dimineață, dar a dispărut. Ideea e că tot ce se posteaza acolo, de câteva ore, nu îmi aparține. Am sesizat deja Facebook, sper să-l recuperez cât mai repede! Pâna atunci, ne auzim aici și pe Instagram!”, își avertiza fanii Simona Gherghe, pe 1 iulie.

Avea să recupereze contul, dar a primit, chiar acum, o nouă lovitură. Din nou i-a fost spart contul. ”Pentru a doua oară în această lună, pagina mea oficială de facebook a fost spartă. Aparent, în același mod ca prima dată. Încă nu au postat nimic. Sper să reușesc să o recuperez mai repede, de data asta… Mă enervează rău situația, mai ales că acum nu a mai fost greșeala mea”, a scris Simona Gherghe.

Simona Gherghe, după testul COVID-19

Simona Gherghe a făcut testul COVID-19, în urmă cu doar câteva zile, și a dezvăluit ce decizie a luat împreună cu soțul ei, Răzvan Săndulescu. În timpul mesajului video, fosta prezentatoare de la “Acces Direct” a mărturisit de ce s-a gândit că s-ar fi infectat cu noul coronavirus. Ea avusese câteva simptome specific ale COVID-19.

“Am avut o durere de cap foarte puternică și care a fost determinată de o discuție cu un om foarte apropiat de familia noastră, care m-a sunat joi și mi-a spus că nu poate veni la noi pentru că-i este foare rău. I-am spus să facă testul de coronavirus, i-am spus chiar că-i voi transfera eu banii pentru acesta. A refuzat. A spus că nu o pot obliga eu să facă testul. Așa este! I-am spus că nu e o joacă acest lucru, că trebuie să fim responsabili (…). Așa că, după ce m-am simțit rău, având în vedere că virusul acesta are atât de multe simptome, iar durerea de cap este unul dintre acestea, m-am programat și m-am dus la o clinică privată și am făcut testul. A durat 30 de ore până am aflat rezultatul, nu vreți să știți cum a fost…a venit însă, e negativ. Suntem bine toți, asta este tot ce contează acum”, a povestit vedeta într-un live pe Instagram. Testul avea să iasă negativ.