Simona Gherghe a făcut scandal pe Facebook și dorința i s-a îndeplinit: ”Știu că pe mulți i-ar nemulțumi!” Ce spune de fetița de de 2 ani și 9 luni

Publicat: 09/03/2020 | 21:14

Simona Gherghe face parte dintre persoanele care au militat pentru închiderea școlilor, din cauza coronavirusului. Vedeta de la Acces Direct a scris, luni, un text pe Facebook în care își prezintă argumentele. Dorința i s-a îndeplinit: ministrul Educației a anunțat că școlile se vor închide miercuri, pentru o perioadă de opt zile.

”Bajbaiala asta cu “inchidem scolile” “hai sa mai asteptam” “nu e momentul” mi se pare total lipsita de responsabilitate. Ce ar trebui sa primeze, acum, e sanatatea copiilor nostri. Nu trebuie sa avem un numar alarmant de imbolnaviri, ca sa luam o decizie care sigur ajuta la prevenirea raspandirii virusului. Fara panica, da, inca nu e de speriat situatia de la noi, dar ar putea deveni si inca foarte repede, daca e sa judecam viteza cu care se transmite COVID-19. Stiu ca pe multi i-ar nemultumi o astfel de masura, ca e si problema asta cu cine sa-i lase pe cei mici, dar sanatatea copiilor trebuie sa fie prioritatea! Asta e cel mai important. (CITEȘTE ȘI: SIMONA GHERGHE, MĂRTURISIRE EMOȚIONANTĂ FĂCUTĂ CU LACRIMI ÎN OCHI: “VOI ADOPTA O…”)

Si da, ar trebui sa inteleaga contextul si companiile si sa fie permisive cu programul angajatilor. Chiar e o situatie speciala, cu care nu ne-am mai confruntat pana acum.

Calm si sanatate! Si nu uitam regulile esentiale de preventie, in principal spalarea mainilor. As adauga si stranutul in pliul cotului, nu in palme. Ana, fetita noastra de 2 ani si 9 luni, a deprins acest obicei”, a scris Simona Gherghe.