Simona Gherghe a anunțat cine a câștigat sezonul 2 al emisiunii Mireasa! Fericitul cuplu a plecat cu premiul de 40.000 de euro | VIDEO

Publicat: 28/02/2021 | 20:23

Astăzi, în platoul emisiunii “Mireasa” emoțiile, fericirea și iubirea au atins cote maxime! Atât datorită faptului că s-au făcut promisiuni sincere între cupluri, dar și pentru că au fost aleși câștigătorii celui de-al doilea sezon al show-ului moderat de Simona Gherghe. Cuplul care a fost cel mai votat de telespectatori a plecat cu premiul cel mare: 40.000 de euro.

Ei sunt câștigătorii de la “Mireasa” 2021

Gata cu suspansul! Pe primul loc în clasament s-au aflat Mădălina și Radu Bobelică, iar vestea că sunt câștigătorii celui de-al doilea sezon de la “Mireasă” i-a copleșit. Alexandru și Andreea, cei mai tineri concurenți care au spus: “DA” în fața primarului, au ieșit pe locul doi, iar Bianca și Mihai au fost cei care i-au urmat.

Pe locul patru s-au situat Andra și David, unul dintre cel mai controversat cuplu din show-ul prezentat de Simona Gherghe. Imediat ce veți da play la video-ul de mai jos, puteți admira rochiile de mireasă pe care le-au avut finalistele emisiunii difuzată la Antena 1.

Nu rata: Simona Gherghe, într-o situație delicată cu băiețelul ei: “Am fost cu el la medic”

Bianca a refuzat să se mărite cu Mihai în finala emisiunii “Mireasa”

Bianca și Mihai de la “Mireasa” nu s-au căsătorit în finală, pentru că bruneta a refuzat… acesta a fost cel mai tensionat moment al galei. Cu toate acestea, cei doi îndrăgostiți și-au făcut declarații de dragoste.

“Vreau să le mulțumesc în primul rând părinților tăi, pentru că și-au dat șansa și și-au trăit iubirea. Așa ai luat naștere tu. Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor din viața ta care au contribuit la formarea femeii… Bianca de acum și pe care o țin de mână. Și vreau să mulțumesc și emisiunii «Mireasa», deși, de multe ori, într-un fel am blamat circumstanțele de aici, dar, datorită acestei emisiuni, a fost posibil să ne întâlnim (…)”, a declarat Mihai în cadrul ultimei ediții a emisiunii “Mireasa” 2021.

“Știm amândoi că viața nu a fost tocmai blândă cu noi și cred că tocmai de aceea destinul a vrut ca noi să ne întâlnim aici, în casa «Mireasa». Într-adevăr, nu am început tocmai cu dreptul relația noastră, însă, cu toate neînțelegerile, cu toate nemulțumirile, eu, astăzi, îți promit că, indiferent de cum se vor așeza lucrurile pe drumul nostru, voi fi alături de tine la greu și la bine”, a spus carismatica brunetă.

Citește și: De ce a renunțat Simona Gherghe la emisiunea Acces Direct: “Şi copiii au fost extrem de afectați”