Simona Florescu Dichiseanu, apariție de senzație în seara de Revelion!

Publicat: 03/01/2020 | 17:10

Simona Florescu Dichiseanu arată senzațional la 51 de ani! Înaltă, suplă, blondă și cochetă, artista poate lua mințile oricărui bărbat. În noaptea dintre ani, superba cântăreață a avut o apariție de-a dreptul senzațională.(CITEȘTE ȘI: EBA & TOMATĂ, ÎN INSTANȚĂ PENTRU ”CUSTODIA” FETIȚEI LOR!)

Dacă pănă acum fanii Simonei Florescu Dichiseanu erau obișnuiți să o vadă pe artistă în ținute cochete și interpretând melodii populare, în seara de Revelion, vedeta a surprins pe toată lumea.(NU RATA: DE TREI ORI PETRECERE LA TVR 2: „CÂŞTIGĂ ROMÂNIA!”, „GALA TELEREVELIOANELOR” ŞI „FUEGOVELION”)

În cadrul Fuegovelionului, Simona Florescu Dichiseanu a făcut senzație într-o ținută mexicană pe care a asortat-o perfect cu un sombrero autentic. Special pentru noaptea dintre ani, vedeta și-a creat și confecționat costumul mexican. Iar ca tacâmul să fie complet, îndrăgita artistă și-a încântat fanii cu pisea latino, ”Amor a la mexicana”.(VEZI ȘI: SIMONA DICHISEANU, CRINA MATEI ȘI GEANINA MANEA, REGAL DE EMOȚII, ARTĂ ȘI FRUMUSEȚE! VIDEO)

Simona Florescu Dichiseanu, apariție de senzație în seara de Revelion!

Simona Florescu s-a născut pe 26 august 1967. S-a remarcat la Festivalul de la Mamaia în anul 1985, unde a obţinut trofeul la secţiunea Interpretare. În acelaşi an l-a cunoscut pe marele actor Ion Dichiseanu, care ulterior i-a devenit soţ.