Simona Bălăceanu, câștigătoarea emisiunii „Burlacul”?! Gestul care ar fi dat-o de gol pe concurentă

Publicat: 21/04/2021 | 20:02

Simona Bălăceanu este câștigătoarea emisiunii „Burlacul”?! Nu de alta, dar un gest făcut de concurentă ar fi dat-o de gol.

Andi Constantin, burlacul anului 2021, este în căutarea sufletului-pereche. 15 fete au luptat pentru inima lui Andi Constantin, însă… doar una dintre ele îi va face inima să tresalte fostei ispite de la ”Insula Iubirii”. Iar fanii cred cu tărie că este vorba despre Simona Bălăceanu. (CITEȘTE ȘI: PREZENTATORUL „BURLACULUI” ȘI-A TRAS SUFLETUL ÎN COMPANIA AMICILOR. CUM AU REACȚIONAT CU TOȚII CÂND A APĂRUT OANA LIS ÎN „PEISAJ”)

Andi Constantin a declarat, în nenumărate rânduri, faptul că bruneta este una dintre preferatele sale, iar chimia dintre cei doi se poate observa cu ochiul liber. Așa că fanii și-au dat coate, iar imaginile postate recent de concurentă i-au pus pe gânduri.

Ce tatuaj și-a făcut Simona Bălăceanu

Recent, pe contul de Instagram al Simonei Bălăceanu au apărut mai multe imagini. Fanii au observat imediat un detaliu interesant. Și anume… un tatuaj cu un trandafir pe antebrațul drept pe care nu l-a avut în perioada filmărilor, dar pe care îl arată acum cu mândrie. (VEZI ȘI: SECRETUL SURORILOR DE LA „BURLACUL”)

Trandafirul roșu este simbolul emisiunii, pentru că fiecare concurentă merge mai departe doar dacă primește floarea de la burlac. Așa că internauții s-au gândit că Simona i-ar fi cureit, într-un final, inima burlacului Andi.

Tatuajul Simonei le-a dat fanilor de gândit