Simina, vedeta de la “Puterea Dagostei”, show difuzat de Kanal D, a născut. “Nu a existat nici cea mai mică problemă!”

Publicat: 10/04/2020 | 10:54

Simina Loica a devenit cunoscută grație show-ului “Puterea Dagostei”, difuzat de Kanal D. Acolo a început o relație cu Alex Zănoagă, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. S-au căsătorit civil în ianuarie, iar, de câteva zile, au devenit părinți.  

VEZI AICI: FOSTA VEDETĂ DE LA PRO TV A NĂSCUT. „FAMILIA PLÂNGE ÎNTRUNA!”

Pe 6 aprilie, vedeta l-a adus pe lume pe Dominic, iar medicii i-au acordat micului nota 10 la naștere. Aflat în culmea fericirii, proaspătul tătic a dat detalii despre starea de sănătate a iubitei sale, dar și despre micuț.

Simina este bine, a făcut cezariană și nu a existat nici cea mai mică problemă. Este îngrijită foarte bine la spital și, chiar dacă nu pot fi lângă ea fizic, întrucât imi este interzis acest lucru din cauza pandemiei de coronavirus, am trăit cu ea aceleași emoții, m-am simțit de parcă aș fi fost în sală și am ținut-o de mână. Bebelușul este și el sănătos, a avut la naștere 3,820 kilograne, ce să vă mai spun, suntem foarte fericiți, poate cei mai fericiți oameni din lume”, a declarat Alex Zănoagă potrivit wowbiz.ro.

NU RATA: ȘOC LA KANAL D! CONCURENTĂ DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, HĂRȚUITĂ SEXUAL CÂND CAMERELE ERAU ÎNCHISE: „M-A SĂRUTAT CU FORȚA ȘI..”

„Cea mai grea a fost așteptarea!”

Alex Zănoagă are numai cuvinte de laudă la adresa spitalului și a doctorului care s-a ocupat de Simina. ”Cea mai grea a fost așteptarea, nu mai aveam răbdare, voiam să știu tot ce se întâmplă la spital. Am avut însă încredere în medicul Siminei, fiindcă este un adevărat profesionist. Am ales și un spital de stat, fiindcă atât eu, cât și soția mea, am considerat că așa este cel mai bine și cel mai sigur, și uite, că am avut dreptate. Doctorul a făcut posibil ca minunea din viața mea să se producă, să am un băiețel sănătos și o soție pe mâini bune”, a mai spus tânărul.

NU RATA: SCANDAL LA ”PUTEREA DRAGOSTEI”! SIMINA S-A LĂSAT POZATĂ GOALĂ ÎN DUȘ! IUBITUL EI CERE SĂ FIE DESCALIFICAT

Ce regret are proaspăta mămică

La rândul ei, Simina a declarat: ”Mi-aș fi dorit foarte mult să îl am pe Alex lângă mine, dar doctorii au interzis prezența persoanelor străine în clinică din cauza pandemiei de coronavirus. În atari condiții, el nu va putea să mă vadă, să filmeze momentul, așa cum ne-am dorit! Însă, trebuie să respectăm legea, tot ce a impus guvernul în această perioadă, este foarte important pentru toată. Sper ca totul să fie bine, să stau puțin în clinică și să vin cu Dominic acasă, să fim sănătoși”.