Simina de la „Puterea Dragostei” a dat naștere unui băiețel! Ce cadou a primit fosta concurentă de la Andreea Mantea. „Este ceva de suflet”

Publicat: 13/04/2020 | 14:36

Fosta concurentă de la „ Puterea dragostei”, Simina a adus pe lume un băiețel. Ea și partenerul ei Alex Zănoagă sunt în culmea fericirii și se bucură de fiecare moment alături de cel mic.

Simina a născut, luni dimineața, printr-o operație de cezariană. Chiar daca din cauza epidemiei de Coronavirus, Alex nu a putu să fie lângă ea în momentul cel mare, acesta s-a gândit nonstop la proaspăta mămică și a așteptat-o acasă.

„Simina este bine, a făcut cezariană și nu a existat nici cea mai mică problemă. Este îngrijită foarte bine la spital și, chiar dacă nu pot fi lângă ea fizic, întrucât îmi este interzis acest lucru din cauza pandemiei de coronavirus, am trăit cu ea aceleași emoții, m-am simțit de parcă aș fi fost în sală și am ținut-o de mână. Bebelușul este și el sănătos, a avut la naștere 3,820 kilograme, ce să vă mai spun, suntem foarte fericiți, poate cei mai fericiți oameni din lume”, a declarat Alex Zănoagă, pentru WOWbiz.ro.

Andreea Mantea le-a trimis un cadou special

Cei doi îndrăgostiți s-au întâlnit cu ajutorul emisiunii „Puterea Dragostei” și de atunci au început o minunată poveste de iubire. Andreea Mantea le-a fost alături  încă de la început și nu a uitat nici acum de ei.

Simina a primit de la Andreea un cadou care a impresionat-o. Vedeta le-a trimis ceva simbolic, care să marchez momentele deosebite prin care trec.

„Doamna Andreea este specială și mereu s-a gândit la noi, la mine și la Alex, și ne-a încurajat! Acum, a dorit să ne ofere un body personalizat, imprimat cu chipurile noastre, să ne facă practic o bucurie pentru că am devenit părinți. Este ceva de suflet, iar faptul că mi l-a trimis de la Istanbul, faptul că s-a gândit la noi, este minunat pentru noi și îi mulțumesc în mod deosebit”, a declarat Simina pentru sursa citată.