Și COVID-19 o ia razna! Apariție incendiară a Deliei, cu gluga-n cap și cu… HOT, HOT, HOT!

Publicat: 17/04/2020 | 08:28

Delia chiar este una dintre cântărețele a cărei voce nu trădează, live-ul nu-i creează niciodată panică, mai mult, are un corp de invidiat! Ce mai, e un ”tot” pentru lumea artistică. Dar epidemia de coronavirus i-a pus și ei lacătul la ușă, așa că scena chiar a pierdut, pentru o perioadă, un adevărat artist. Dar fanii o pot urmări. Și încă în ce ipostaze. Să înlemnească și coronavirusul! (CITEȘTE ȘI: DELIA, ÎNGROZITĂ DE STAREA DE SĂNĂTATE A TATĂLUI EI ÎN VREME DE PANDEMIE! “ARE DURERI. ESTE O BOALĂ AUTOIMUNĂ”. CE SE ÎNTÂMPLĂ ACUM CU ION MATACHE)

Delia Matache are aparaiții destul de dese pe rețelele de socializare, dar în ultima, pe Insta, și-a bulversat fanii! A pozat îmbrăcată cu un hanorac, cu gluga trasă pe cap, descheiat, firește, iar fizicul bine lucrat a ieșit în evidență. Bikini trași pe ea au făcut totul, iar fanii cu siguranță au făcut ochii cât cepele.

Delia a făcut ”ravagii” pe net cu o altă apariție

Delia Matache a apărut într-o ipostază care face deliciul bărbaților, zilele trecute! În poza pe care chiar artista “a scăpat-o” pe Internet, apare fără sutien și cu decolteu până la buric. Reprezentanții sexului tare au analizat imaginea centimetru cu centimetru în zona intimă a vedetei. (NU RATA: MIHAI BENDEAC A DEZVĂLUIT CUM DECURGE O PARTIDĂ DE AMOR CU EL! MESAJ SURPRINZĂTOR PENTRU DELIA: “MATACHE, M-AI ÎNNEBUNIT! M-AI DISTRUS SUFLETEȘTE”)

Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, stau în casă de zile bune din cauza epidemiei de coronavirus. Și… moda de a posta fotografii vechi a prins-o și pe extravaganta cântăreață! Iar printre pozele de album urcate pe Instagram Stories se numără și un selfie în oglindă în care apare într-un costum negru și pantofi cu toc. Și, după cum puteți observa, vedeta și-a lăsat desfăcut sacoul… și, pentru că nu poartă sutien, imaginea i-a incitat și mai mult pe bărbați.

CUM A REACȚIONAT DELIA DUPĂ CE L-A VĂZUT PE MIHAI BENDEAC PREGĂTINDU-SE PENTRU IUMOR. ACTORUL A RĂMAS FĂRĂ CUVINTE

Aceasta nu este singura poză HOT cu Delia, de-a lungul timpului, artista s-a lăsat fotografiată în costume de baie sexy și provocatoare sau și-a făcut selfie-uri în timp ce are doar un prosop de baie pe ea. În urmă cu trei zile, vedeta a lansat melodia “Cum era”, cu super vibe și sound trap, o colaborare inedită cu Nane, care se află pe locul 3 în trending pe YouTube.