Şi cel de-al doilea poliţist rănit în accidentul din Olt este în stare gravă. A fost operat de trei ori şi a fost transferat la Floreasca

Publicat: 10/01/2021 | 18:53

Șeful de post de la Bârza, rănit în accidentul de la Sopârliţa, produs în prima zi a anului, a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Capitală. Acesta a fost operat de fractură de femur, săptămâna trecută, la Slatina, însă, din cauza leziunilor pulmonare, medicii slătineni au solicitat transferul acestuia la Bucureşti.

Rănit în timpul misiunii, în localitatea Sopârliţa, în prima zi a noului an, agentul care se afla la volanul maşinii de poliţie care însoţea ambulanţa, a fost transferat la Bucureşti.

Acesta a fost supus săptămâna trecută intervenţiei chirurgicale de fractură de femur, iar a doua zi medicii slătineni au decis să-l transfere la un spital de rang superior, din cauza leziunilor pulmonare pe care le are.

„Pacientul a fost operat de femur, miercuri, iar joi a fost transferat la un spital din Bucureşti. Era stabil hemodinamic”, a precizat managerul SJU Slatina, Dan Stana. (VEZI AICI: A MURIT ŞEFUL DE POST DIN MORUNGLAV, GRAV RĂNIT ÎN ACCIDENTUL DE LA ŞOPÂRLIŢA)

Tragedia din prima zi a lui 2021

Colegul polițistului a murit săptămâna trecută. Fănel Niţu era poliţist de peste 25 de ani. S-a stins din viață în urma unui accident stupid. Poliţistul Fănel Niţu, şeful de post din Morunglav, a murit sâmbătă, după ce vineri a fost grav rănit într-un accident rutier produs la Şopârliţa. Bărbatul lucra în cadrul IPJ Olt de peste 25 de ani.

De zece ani, polițistul era șef de post în comuna Morunglav. Vineri, a fost cerut sprijinul prin 112 pentru un bărbat violent. O ambulanţă l-a transportat la spital, iar o autospecială de poliţie, în care se afla şi Fănel Niţu, a însoţit echipajul.

(NU RATA: CE MESAJ A POSTAT FIICA POLIŢISTULUI MORT ÎN ACCIDENTUL DIN OLT PE PAGINA DE SOCIALIZARE)„Persoana violentă a fost transportată cu ambulanța, iar echipajul de poliție însoțea transportul, conform protocolului, având semnalele luminoase în funcțiune. Întrucât pacientul ar fi devenit violent, conducătorul ambulanței a frânat brusc, moment în care echipajul poliției a intrat în coliziune față spate cu acesta. Evenimentul s-a petrecut pe fondul unui carosabil ușor umed”, au declarat reprezentanţii IPJ Olt.