Și BMW-ul Andreei Antonescu a fost lovit de un tramvai. Chiar vedeta a provocat accidentul și a fost amendată

Publicat: 08/01/2020 | 08:09

În ultimele zile, s-a discutat foarte mult pe marginea subiectului ”impact între un BMW și un tramvai”, după ce un șofer din Capitală a depășit coloana de mașini chiar pe linia tramvaiului 32, fiind împins de un vatman care i-a ”taxat”, astfel, teribilismul.

Cu mai mulți ani în urmă, și Andreea Antonescu avea parte de o experiență neplăcută în trafic, BMW-u ei intrând în coliziune cu un un tramvai. Chiar vedeta a fost cea care a provocat respectivul accident, după cum au stabilit polițiștii de la Rutieră. Totul s-a întâmplat în Oradea, într-un sens giratoriu, după ce Andreea Antonescu plecase de la un ”bal al bobocilor” unde cântase.

“Andreea Antonescu a scapat doar cu o sperietura dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita de un tramvai, la un sens giratoriu din Oradea. Cantareata se afla la volanul unui BMW si abia plecase de la un „bal al bobocilor” unde a avut un concert”, informa Adevărul pe 4 decembrie 2004.

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu s-a ales cu o amendă contravențională

Vina i-a aparținut Andreei Antonescu, acesta nerespectând semnul ”cedează trecerea” și intrând pe sensul de mers care intersecta linia tramvaiului. Nu consumase alcool, au stabilit polițiștii, însă n-a scăpat, firește, de o amendă contravețională.

”In jurul orei 21,30, Andreea nu a respectat semnul de „cedeaza trecerea” de la un sens giratoriu, intrand pe sensul de mers care se intersecta cu linia de tramvai. BMW-ul vedetei a fost lovit de un vagon al tramvaiului abia plecat din statie. Usa din stanga soferitei s-a indoit serios, iar geamul a cedat, in urma impactului, din fericire, fara ranirea interpretei. Andreea, care nu consumase bauturi alcoolice, a scapat doar cu o amenda contraventionala”, a mai informat sursa citată, la vremea respectivă.