Și-au răpit cumnata și au cerut să fie eliberați de teama coronavirusului: “Nu vrem să ne îmbolnăvim în arest!” Instanța din Cluj a decis că…

Publicat: 21/03/2020 | 12:39

Caz incredibil în Penitenciarul Gherla! Doi bărbaţi care au ajuns la închisoare, după ce şi-au răpit cumnata, au cerut să fie eliberaţi de teamă că vor contracta noul coronavirus. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă dezvăluie informaţii în exclusivitate despre acest caz, dar şi ce au decis magistraţii din Cluj.

Citeşte şi: Premieră în istoria Bisericii Ortodoxe Române! Ce a transmis Episcopul Hușilor într-o scrisoare în vreme de pandemie de coronavirus

Doi deţinuţi au cerut să fie eliberaţi de frică să nu se infecteze cu noul coronavirus

C.S. şi C.C., doi indivizi care şi-au răpit cumnata dintr-un magazin în urma unui conflict, au fost băgaţi după gratii, la Gherla. La scurt timp de la acel episod neplăcut, inculpaţii s-au împăcat cu victima, care solicită instanţelor clemenţa din partea instanţelor. Având în vedere răspândirea virusului ucigaş din China pe teritoriul României, deţinuţii au cerut revocarea măsurii preventive şi înlocuirea ei cu o pedeapsă mai blândă. Aceştia şi-au motivat rugămintea, mărturisind că sunt singurii care aduc bani în familie,că au mulţi copii şi vor să îi protejeze în această perioadă extrem de delicată. În plus, se tem că se vor infecta cu COVID-19.

Nu rata: Carmen Harra, previziune incredibilă despre coronavirus! Când scapă România de infecţie: “Vă rog să nu vă panicaţi”

“Este suficient să strănuți si să-ți duci mâna la gură si să contaminezi şi alte persoane. Au fost infectate chiar şi persoane din cadrul Ministe rului de Interne. Nu trebuie să confundăm acest coronavirus cu o banală răceală. În cursul acestui weekend, s-au întors în țară persoane care trebuie să execute mandate de executare. Se spune că acest virus este activ doar 14 zile. Nu este adevărat. Este activ 39 de zile. În cadrul Penitenciarului nu se acordă nici o medicație. Trebuie avut în vedere nu doar vorbitorul, ci și hainele pe care le poartă persoanele. Există această suspiciune. Dacă se acordă posibilitatea angajaților din cadrul instituțiilor publice să presteze muncă de la domiciliu, atunci de ce nu s-ar da posibilitate şi celor doi inculpați să-și execute pedeapsa la domiciliu. Situația reală pe care o trăim le dă dreptul celor doi inculpați să stea şi ei la domiciliu”, a declarat apărătoarea, potrivit unor surse oficiale care au dezvăluit întreaga poveste în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Află şi: Noul coronavirus bagă consumul în carantină! Ce se întâmplă dacă trece pandemia de COVID-19 și avem faliment după faliment?

Cei doi deţinuţi vor să îşi ispăşească pedeapsa fie în arest la domiciliu, fie să fie plasaţi sub control judiciar. Unul dintre ei este de acord să presteze muncă în folosul comunității. Reprezentantul Ministerului Public a solicitat respingerea cererii. Verdictul Instanţei din Cluj: inculpaţii rămân în închisoare.