Și-a violat fata cea mare! Scene înfiorătoare în casa donată de Gigi Becali unui bărbat fără un picior care se plângea că nu își poate crește cei 6 copii

Publicat: 05/02/2020 | 09:28

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gigi Becali este un om cu suflet mare, care a ridicat case, biserici și a donat fără nicio reținere sume uriașe de bani, oamenilor nevoiași. Cazul unui tată cu un picior amputat, care se plângea că nu-și poate crește singur cei 6 copii l-a sensibilizat pe latifundiarul din Pipera. De aici și până la o faptă bună, nu a mai fost decât un singur pas. 

Alexandru Bucur a rămas un părinte singur pentru cei 6 copii ai săi, după ce Mariana Bucur, soția, l-a părăsit. La începutul lunii ianuarie, cazul lui Alexandru, bărbatul care crește 6 copii a devenit public. Locuiau cu toții într-o casă dărăpănată, fără ușă la intrare, în condiții mizere și greu de imaginat. Își duceau traiul cu greu, de pe o zi pe alta și la fel de greu se descurcau cu banii, dar și cu lucrurile pe care le cărau, pe rând, în spate.

Potrivit libertatea.ro, unul dintre copii, Andrei, are un handicap locomotor. Spune mereu că ar vrea alte picioare, să nu se mai uite colegii urât la el, atunci când merge la grădiniță. „Să le taie de aici, să îmi pună altele, să mă pot duce la grădiniță fără să se mai uite urât la picioarele mele” spunea puiul de om, despre situația în care se află.

Alexandra, sora lui mai mare, în vârstă de 16 ani a luat locul mamei, de când femeia a plecat. Face de mâncare, curățenie atât cât se poate, merge în vecini după apă, își duce frații mai mici la școală și la grădiniță și gospodărește cât e ziua de lungă. Situația precară în care se află familia nu i-a mai permis să meargă să studieze, așa că s-a lăsat de carte în clasa a 4-a, notează sursa citată.

Alexandra, abuzată în repetate rânduri de tatăl invalid

Ei, greul abia acum începe. Povestea de viață a lui Alexandru Bucur l-a impresionat profund pe Gigi Becali. Fiind un om cu suflet mare, latinfundiarul din Pipera le-a cumpărat o casă în Văgiulești, le-a adus o mulțime de lucruri necesare, de la mâncare, până la electronice și electrocasnice și chiar veselă. Mai mult, le-a oferit 5.000 de lei pentru a trece cu bine de iarnă și le-a promis că, pentru o perioadă, îi va ajuta lunar cu 2.000 de lei. Nu a trecut mult, iar familia Bucur s-a mutat în noua locuință. Cu toate acestea, a ajuns o ruină în care mucegaiul și mizeria sunt la ele acasă. Una din cele 3 camere a fost transformată și într-o bucătărie. Acolo doarme Nicu, cel mai mare membru al familiei. Nicu a plecat în străinătate pentru a avea un trai mai bun, dar pentru că nu i s-a oferit suma promisă, s-a întors acasă.

Acasă…acolo unde sărăcia chiar este la ea acasă! Șocant este faptul că au ieșit la iveală detalii la care nimeni nu se aștepta. Alexandru Bucur, tatăl celor 6 copii, rămas fără un picior în anul 2018, nu a mai putut să muncească. S-a descurcat, o perioadă, cu alocațiile tuturor copiilor, dar și cu banii pe care îi lua de pe urma faptului că îi era sprijin lui Andrei, băiețelul cu handicap locomotor.

Deși de plângea de un trai greu cu cei 6 copii, Alexandru Bucur și-a abuzat în repetate rânduri, fiica de 16 ani. Totul s-a petrecut de când mama acesteia a plecat, până în ziua de 23 ianuarie a acestui an. În prezent, copila este consiliată de un psiholog care o ajută să treacă peste traumele pe care le-a suferit.

“La data de 27 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați cu privire la faptul că, din cursul anului 2019 și până în luna ianuarie a.c., un bărbat de 43 de ani ar fi întreținut raporturi sexuale, prin constrângere, cu fiica sa, de 15 ani. În urma verificărilor efectuate de poliţiști s-a stabilit faptul că începând cu vara anului 2019 şi până la data de 23 ianuarie a.c., bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale, în mod repetat, prin constrângere, cu fiica sa”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Gorj.

“Cel mai dificil acum este pentru fată. A suferit niște traume, e consiliată acum de un psiholog. Pe Andrei, băiatul cu handicap, îl monitorizează asistența socială și sperăm că vor trece toți cu bine peste asta. Nu se vor întoarce oricum la părinții lor, chiar dacă mama a trecut puțin pe la ei, să-i vadă, după ce a aflat ce s-a întâmplat”, a declarat primarul din Văgiulești, pentru sursa citată.

În urma celor întâmplate, Alexandra și frații ei vor fi dați în plasament la asistenți maternali.